Ο αλλοδαπός δολοφόνος κατάφερε να φτάσει μέχρι την Κρήτη, όταν ο Έλληνας της Κυψέλης δεν μπορεί να πάει ούτε στο Παγκράτι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθηκε ο δεύτερος Σύριος δολοφόνος, που μαζί με τον άλλον Σύριο ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες στην Ολλανδία, είχαν δολοφονήσει τον επιχειρηματία Νίκο Τσακανίκα στην Εύβοια.
Φαίνεται ότι οι νόμοι και οι απαγορεύσεις υπάρχουν μόνο για τους έλληνες. Ενώ ο κάτοικος της Κυψέλης δεν μπορεί να πάει ούτε στο Παγκράτι, ο ένας αλλοδαπός δολοφόνος της Εύβοιας κατάφερε και έφτασε μέχρι την Ολλανδία, ενώ ο δεύτερος, συνελήφθη στην Κρήτη.

Ο Ίσα Μπαϊμάν εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, ως ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα (φωτό) στην Χαλκίδα. Ο 27χρονος Σύρος κρατείται στο Ηράκλειο και πρόκειται να μεταφερθεί στη Χαλκίδα, προκειμένου να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

0B8537CB 0D05 42CA 91DA 8845AA1126CF
Ο Ίσα Μπαϊμάν εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου

Ποιος θα απαντήσει στο ερώτημα, πως εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας, απαγόρευσης μετακίνησης από νόμο σε νόμο, απαγόρευσης επιβίβασης σε πλοίο χωρίς τα ανάλογα πιστοποιητικά, ο δολοφόνος κατάφερε να φτάσει από την Εύβοια στην Κρήτη; Μόνο εμείς απορούμε με αυτή την εξέλιξη; Καλά, για τον άλλον που έφτασε στην Ολλανδία, ούτε λόγος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ