Καμπουλ! Σφαίρες στο κεφάλι σε 38χρονο Έλληνα στην Ηλιούπολη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε έλεγχο έχει χάσει ο Χρυσοχοΐδης! Αυτά που ζούμε τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Μαφιόζικες δολοφονίες και εγκλήματα ασύλληπτης σκληρότητας και βίας.
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στις Αρχές, έπειτα από πληροφορίες για πυροβολισμούς στην Ηλιούπολη!

Ειδικότερα, ο 38χρονος Α.Κ., παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες δύο ανδρών, οι οποίοι, κατόπιν, έγιναν «καπνός», σε ένα -κατά πάσα πιθανότητα- ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ilioupoli

Tο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης, επί της οδού Θερμοπυλών, με δύο πεζούς να πυροβολούν άνδρα ηλικίας περίπου 38 ετών πάνω από 6 φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του.  

ilioupoli 1

ilioupoli3 1

ilioupoli3

Το θύμα, το οποίο κινούνταν με τα πόδια, είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό, και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως είχε δεσμούς με γνωστό «νονό» της νύχτας, γεγονός που σημαίνει πως πιθανότατα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ilioupolei

Αυτή την ώρα οι αστυνομικές Αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

(φωτό: αρχείο)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ