31/07/2021

Αίσχος! Ανοίγουν δικογραφία για το κορίτσι που κατήγγειλε τον βιασμό της!

Άλλη μία μελανή σελίδα γράφεται στην Θεσσαλονίκη που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μετατραπεί σε κέντρο διάπραξης εγκλημάτων κατά ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για την εξέλιξη που είχε η καταγγελία δεκαπεντάχρονης που μαζί με μια φίλη της έπεσαν στα χέρια νεαρών και αφού τις πότισαν ναρκωτικά επιχείρησαν να τις βιάσουν. Μάλιστα ο ένας που ήρθε σε επαφή με την μία ανήλικη, κινηματογράφησε και την πράξη του. Τα κορίτσια κατάφερα να διαφύγουν και πήγαν απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατήγγειλαν αυτά που συνέβησαν.

Δηλαδή τα κορίτσια είχαν το θάρρος, αντιστάθηκαν και έσπευσαν στις αρμόδιες αρχές δίνοντας ένα λαμπρό παράδειγμα σε κάθε άλλο κορίτσι που πέφτει στα χέρια καθαρμάτων! Γιατί έχουμε δεκάδες περιπτώσεις με κορίτσια που δεν μιλούν όταν πρέπει και καταστρέφουν όλη τη ζωή τους, υποδουλώνοντας τους εαυτούς τους σε ανθρωπόμορφα τέρατα που τις εκμεταλλεύονται με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο.

Αυτό όμως που ακολούθησε ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία και παραπέμπει σε θρίλερ και διεφθαρμένα καθεστώτα τύπου Κολομβίας. Για τις δύο ανήλικες σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση ναρκωτικών! Αντί λοιπόν τα θύματα να έχουν την απόλυτη προστασία από τις αρχές και να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που επιχείρησαν να τους καταστρέψουν τις ζωές, εξομοιώνονται με τους θύτες! Γεγονός που ντροπιάζει όχι μόνο την κοινωνία, αλλά την ίδια την Ελλάδα.

Και φυσικά αποτελεί επανάληψη της αποκρουστικής εξελίξεις που είχε η αντίστοιχη καταγγελία κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη, το οποίο απήχθη και βιάστηκε από Πακιστανούς. Οι Πακιστανοί λοιπόν αφέθηκαν ελεύθεροι! Και αναρωτηθήκαμε τότε:

Τι πλάτες έχουν οι Πακιστανοί βιαστές της Θεσσαλονίκης;

Μετά την σημερινή εξέλιξη όμως πρέπει να αναρωτηθούμε πραγματικά τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα. Πως καταντήσαμε έτσι. Πως οι αρμόδιες αρχές που οφείλουν πρωτίστως να προστατέψουν τα ανήλικα παιδιά, το μέλλον αυτής της χώρας, τα καταστρέφουν με τέτοιες πρωτοφανείς ενέργειες. Αλήθεια ακόμα πιο θύμα θα τολμήσει να καταγγείλει το έγκλημα εις βάρος του, όταν γνωρίζει ότι ο δράστης είτε θα αφεθεί ελεύθερος, είτε το ίδιο το θύμα θα βρεθεί στο εδώλιο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ