31/07/2021

Η προφητεία της Έλενας Ακρίτα για τον Μητσοτάκη που επιβεβαιώθηκε!

Ορίστε και ένα ντοκουμέντο. Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα, λίγες ώρες πριν βγει ο Μητσοτάκης και ανακοίνωση εν μέσω διθυράμβων από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ότι τα ρουσφετολογικά εμβόλια τελειώνουν. Βέβαια βγήκε ο Άδωνις και τον έκανε ρεζίλι αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος εμβολιάστηκε στα μουλωχτά, αλλά η προφητεία ισχύει. Όντως λίγη ώρα μετά βγήκε ο Μητσοτάκης και ανακοίνωσε ότι λίστα VIP για τα εμβόλια, τέλος.

Έγραψε λοιπόν η Έλενα Ακρίτα: Πάμε στοίχημα ότι ο Μητσοτάκης μετά την κατακραυγή θα αδειάσει τον Κικίλια και θα αποσύρει την λίστα VIP από τα εμβόλια;

Όπως άδειασε και τον Σταϊκούρα για τον δωρεάν εμβολιασμό. Όπως άδειασε τον Βρούτση για την συμμετοχή των χαμηλοσυνταξιούχων στα φάρμακα. Όπως άδειασε τον Θεοδωρικάκο για το νέο ΑΣΕΠ. Όπως άδειασε την Κεραμέως για την τηλεκπαίδευση. Όπως άδειασε τον Γεωργιάδη για τις επενδύσεις και την μείωση ενοικίων. Όπως άδειασε τον Αυγενάκη για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Όπως άδειασε τόσους και τόσους υπουργούς και συνεργάτες του, για να βγαίνει ο ίδιος μπροστά ως σωτήρας του έθνους. Ο πρωθυπουργός αντί να συντονίζει το υπουργικό συμβούλιο προς όφελος του πολίτη, παραγκωνίζει το υπουργικό συμβούλιο προς όφελος του εαυτού του. Ορισμός της πολιτικής ανεμελιάς.

D37A4587 3749 4841 BCB0 DFD6CDC48A6B
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ