Νέα φρίκη στη Ρόδο με ομαδικό βιασμό δεκαεξάχρονης από «εκλεκτούς νέους»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης έρχεται να συγκλονίσει ξανά το νησί της Ρόδου! Η μητέρα μιας 16χρονης μαθήτριας έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία όταν ένας συμμαθητής της κόρης της, τηςαποκάλυψε το φρικιαστικό περιστατικό. Στην υπόθεση μάλιστα εμπλέκονται και οι δύο γιοι πασίγνωστου επιχειρηματία του νησιού.

Ο συμμαθητής της 16χρονης έδειξε στη μητέρα της μηνύματα στο κινητό του, τα οποία ανέφεραν ότι η κόρη της οδηγήθηκε παρά τη θέλησή της σε πάρκινγκ του χωριού Σάλακος στην Ιαλυσό από 4 νεαρούς, μεταξύ των οποίων και ο φίλος της.

Γόνοι γνωστού επιχειρηματία

Ο άνθρωπος που εμπιστευόταν την βίασε μπροστά στους άλλους 3 νεαρούς οι οποίοι την παρενοχλούσαν με σεξουαλικές φαιδρότητες. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr,  οι δύο από αυτούς είναι οι γιοί γνωστού επιχειρηματία του νησιού.

Εξαγριωμένοι και ζητώντας δικαιοσύνη, οι συγγενείς της 16χρονης ξεκίνησαν να βρουν τους νεαρούς στο χωριό όπου μένουν, όμως η επέμβαση της αστυνομίας η οποία συνέλαβε τους δράστες, πρόλαβε πιθανόν επεισόδια μεταξύ των οικογενειών.

Οι συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ μετά τις καταθέσεις τους, οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται προσωρινά. Επιπλέον από την εισαγγελία Ρόδου έχει δοθεί εντολή να εξεταστεί η 16χρονη μαθήτρια και να κατατεθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ