Ο κακός ο χρόνος φεύγει, η κακή κυβέρνηση μένει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδαρικό με απαγορεύσεις, μέτρα και απειλές κάνει το 2021 σε μια χώρα που υπουργός της κυβέρνησης της δηλώνει πως πρέπει απόψε στις δέκα το βράδυ να είναι νεκρή.

Ο Κορωνοϊος και η πανδημία έχουν φέρει στην επιφάνεια ένα άλλο πρόσωπο των ανθρώπων που μας κυβερνούν και αποφασίζουν.

Κάποιοι πορωμένοι νοσταλγοί της χούντας με σαδιστικές τάσεις, μέσα από την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων βγάζουν στην κοινωνία ένα ανάλγητο, σκληρό πρόσωπο και απολαμβάνουν τον ρόλο τους να ανακοινώνουν νέα μέτρα και να τα επιβάλλουν, νιώθοντας ηδονή κάθε φορά με το να στραπατσαρουν την αξιοπρέπεια των πολιτων.

Κάποιοι άλλοι κυβερνητικοί πάλι έτρεξαν να κάνουν το εμβολιο πρώτοι πρώτοι παίρνοντας την σειρά ανθρώπων που το είχαν πραγματικά ανάγκη, βγάζοντας προς τα έξω την απληστία τους κατα την συνήθη τακτική όσων έχουν εξουσία να αρπάξουν ότι μπορούν, όσο προλαβαίνουν.

Μια κυβέρνηση που έχει εγκλωβίσει την χώρα σε ένα ατελέσφορο lockdown που υποσχόταν ότι θα κρατήσει μόλις 3 εβδομάδες και τελικά αυτό συνεχίζεται και σε λίγο θα μπει στον τρίτο του μήνα.

Μια κυβέρνηση που στα Ελληνοτουρκικα σκύβει το κεφάλι και δεν πατάει πόδι στην ΕΕ όταν αυτή αποφασίζει να κάνει το κορόιδο όσο αφορά τις κυρωσεις για την Τουρκια.

Το 2020 φεύγει. Ο Μητσοτάκης όμως μένει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ