26/07/2021

Γελοιότητες από Ρωμανό! Πρώτα αποδοκίμασε και μετά εκθείασε την… επικοινωνία των selfies

Σε ένα κρεσέντο γελοιότητας, όπως και ασυνέπειας, επιδόθηκε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, ο οποίος, ενώ αρχικά μίλησε για «αστοχίες» των κυβερνητικών στελεχών με τους εμβολιασμούς σε κοινή θέα, στη συνέχεια έκανε στροφή 180 μοιρών υπεραμυνόμενος του σόου των στελεχών, μιλώντας για… επικοινωνία των selfies.

Ο Νίκος Ρωμανός προσπάθησε με ραδιοφωνική συνέντευξη (ΘΕΜΑ 104,6) να δικαιολογήσει τις απαράδεκτες εικόνες των στελεχών που εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα, δηλώνοντας πως «η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όπου σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αστοχίες, οι οποίες όμως θα διορθώνονται άμεσα», μιλώντας ξεκάθαρα για σφάλμα όλων όσοι έσπευσαν να κάνουν πρώτοι πρώτοι το εμβόλιο, αλλά και να ενημερώσουν τα κοινωνικά δίκτυα για τον εμβολιασμό τους.

Επιτέθηκε μάλιστα εμμέσως στην αντιπολίτευση, σχολιάζοντας πως δεν πρέπει να εργαλειοποιείται η πανδημία, προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση επικεντρώνεται στα σοβαρά και βάζουμε όλη μας την ενέργεια εκεί». Ωστόσο, αν και αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως η εικόνα των κυβερνητικών που εμβολιάζονται και μάλιστα το επιδεικνύουν στα κοινωνικά δίκτυα, είναι «αστοχία», λίγες ώρες μετά αποφάσισε να αλλάξει… ρότα.

Ειδικότερα, σε νέα του ραδιοφωνική συνέντευξη (Παραπολιτικά), ο Νίκος Ρωμανός ισχυρίστηκε πως «σημαντικό κομμάτι αυτού του στοιχήματος είναι και το κομμάτι της επικοινωνίας». Με κραυγαλέες αντιφάσεις και ολοφάνερα αμήχανος για το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση μέσα στην ημέρα, μετά και τις δηλώσεις της Αριστοτελίας Πελώνη, ο Νίκος Ρωμανός έφτασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί πως «οι selfies είναι κομμάτι της επικοινωνίας και αν δεν υπήρχαν αυτές οι selfies, οι ίδιοι που κάνουν κριτική, την οποία ακούω και συμμερίζομαι σε έναν βαθμό, θα έκαναν την ακριβώς αντίθετη κριτική».

Μάλιστα, στον ίδιο ακριβώς επιθετικό τόνο, ζήτησε να αφήσουμε «στη μιζέρια τους αυτούς που εργαλειοποιούν το οτιδήποτε για να αποκτήσουν αφήγημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ