24/07/2021

Χωρίς εμβόλια στο νοσοκομείο Βόλου! Ανεξήγητη ακύρωση του εμβολιασμού των υγειονομικών

Μετά την «καυτή πατάτα» της κυβέρνησης με το επικοινωνιακό σόου και την παρέλαση των υπουργών από το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου «Σωτηρία», εντοπίζεται νέα εμπλοκή στον εμβολιασμό των υγειονομικών.

Χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση, ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο νοσοκομείο του Βόλου αναβλήθηκε από την 5η ΥΠΕ , σύμφωνα με το e-thessalia.gr. Ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕΤ επικοινώνησε με το νοσοκομείο Βόλου και ανακοίνωσε ότι τα εμβόλια δεν θα σταλούν την Κυριακή, όπως είχε προγραμματιστεί, ενώ ήδη οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικόδέχτηκαν ενημέρωση ότι ακυρώνεται ο εμβολιασμός τους.

«Καμία εξήγηση δεν δόθηκε»

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα και είμαστε σε θέση να ξέρουμε πως καμία εξήγηση δεν δόθηκε. Το Νοσοκομείο ήταν έτοιμο για 50 εμβολιασμούς καθημερινά, καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Εκτός από την ανακοίνωση της αναβολής δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση» τόνισαν μέλη της αρμόδιας επιτροπής του Νοσοκομείου στο e-thessalia.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 5η ΥΠΕ αναφέρει ότι ήταν απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού και δεν υπάρχει έλλειψη στα εμβόλια, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάσουν στο νοσοκομείο τις… επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ