Οργή για την συμπεριφορά της κ. Σακελλαρόπουλου: Δεν ζύγωσε ούτε τον σταυρό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσκύνησε μέχρι και ο Σπίρτζης, ενώ η κ. Σακελλαρόπουλου τραβήχτηκε!
Σοβαρότατες καταγγελίες και οργή αναφορικά με την σημερινή εμφάνιση της προέδρου Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου στην μητρόπολη Αθηνών όπου παρευρέθηκε στην δοξολογία για το νέο έτος.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες, αλλά και ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ελληνικής Λύσης Βασίλειος Γραμμένος, για πρώτη φορά και με ευθύνη επιτελών της ΠτΔ κ. Σακελλαρόπουλου δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος κατά την προσέλευση της στην Μητρόπολη.
Οργή όμως προκάλεσε και η συμπεριφορά της Προέδρου απέναντι στα θρησκευτικά σύμβολα, αφού ήταν η μόνη που όχι μόνο δεν προσκύνησε τον σταυρό, ούτε καν τον πλησίασε! Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, οι οποίοι προσκύνησαν κανονικά. Ακόμα και ο εκπρόσωπος του ΣυΡιζΑ, Χρήστος Σπίρτζης!

Δείτε το βίντεο με την άφιξη και την αποχώρηση της προέδρου και ολόκληρη την δοξολογία. Στο τέλος η απίστευτη σκηνή με τον σταυρό.

https://youtu.be/693eocQKmTA

Μετά από αυτές τις εικόνες έχει ξεσπάσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους πολίτες να αναρωτιούνται πιο μήνυμα ήθελε να περάσει η κυρία Σακελλαρόπουλου με την άρνηση της να πλησιάσει τον σταυρό, αλλά και να μην ακουστεί ο εθνικός ύμνος.

Εάν η κυρία πρόεδρος δεν ήθελε να τηρήσει τα έθιμα της ημέρας, καλύτερα να μην πήγαινε καθόλου στην δοξολογία. Αυτή η εικόνα, είναι προσβλητική και άκρως υποκριτική.

Για του λόγου το ασφαλές, δείτε τις εικόνες και το βίντεο από την δοξολογία του 2020 με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Γραμμένου που έκανε την αρχική καταγγελία

Ακολούθησε και οργισμένη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της Ελληνικής Λύσης, που αναφέρει σκωπτικά «Για την προκλητική συμπεριφορά της ΠτΔ κ. Σακελλαρόπουλου»

Η Ελληνική Λύση καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά της Προέδρου κ. Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου στην σημερινή δοξολογία για το νέο έτος. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος προ της Δοξολογίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους, Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν σεβάστηκε τα ιερά σύμβολα της Ορθόδοξης Πίστης μας. Δυστυχώς η «αλλεργία» της κ. Προέδρου στα σύμβολα της Πίστης και του Έθνους δεν οφείλεται σε κάποια «παρενέργεια» του εμβολίου, αλλά είναι κανόνας της απαράδεκτης συμπεριφοράς της. Για άλλη μια φορά η Ελληνική Λύση δικαιώνεται διότι την έκρινε ακατάλληλη για το αξίωμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ