Ποδαρικό με απώλεια εσόδων για τις συγκοινωνίες της Αθήνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με προβλήματα ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον ΟΑΣΑ καθώς δεν λειτουργούσε το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλα τα λεωφορεία της ΟΣΥ.

Νωρίς το πρωί, οι οδηγοί των λεωφορείων της ΟΣΥ, διαπίστωσαν ότι κανένας επιβάτης δεν μπορούσε να επικυρώσει το εισιτήριό του.

Τα ακυρωτικά μηχανήματα είχαν την ένδειξη <<Ανεπιτυχής>> ενώ παράλληλα στην οθόνη του οδηγού δεν υπήρχε καμία καταμέτρηση επικύρωσης εισιτηρίων…

Έντονο πρόβλημα δημιουργήθηκε σε οδηγούς που εργάζονταν στις γραμμές του Αεροδρομίου οι οποίοι πωλούν εισιτήρια καθώς αναζητήθηκαν ευθύνες από επιβάτες στον οδηγό ότι τους πούλησε μη έγκυρο εισιτήριο ζητώντας πίσω τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα εκδοτήρια είχε δοθεί εντολή από την Διοίκηση της ΟΣΥ στις 4:30 τα ξημερώματα να ενημερώσουν τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων η οποία έγινε επιτυχώς καθώς σε δοκιμή που έγινε “διάβαζαν” όλα τα εισιτήρια, πιθανόν αντίστοιχη ενημέρωση να μην έγινε από τον διαχειριστή του συστήματός ηλεκτρονικού εισιτηρίου ή να πρόκειται για κάποια σοβαρή βλάβη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη για τις συγκοινωνίες.

Μέχρι αυτή την ώρα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και πολύ πιθανόν να μην έχει καταγραφεί ούτε μία επικύρωση, οπότε μιλάμε για τεράστια απώλεια εσόδων.

citybus-drivers.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ