Πάγωσε το πανελλήνιο από την ανακοίνωση του στρατού για τον κορονοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε – σε γενικές γραμμές τουλάχιστον – τις εστίες μετάδοσης του κορονοϊού, τους τρόπους μετάδοσης, και τις βασικές αρχές ατομικής προστασίας.

Η ανακοίνωση όμως του στρατεύματος για τα χθεσινά γεγονότα στην μητρόπολη Αθηνών, έκανε τους έλληνες να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Αντίθετα λοιπόν με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, φαίνεται ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται και με τον …εθνικό ύμνο! Αυτά διαβάζει ο κόσμος και παγώνει, γιατί δεν ξέρει τι να πιστέψει.

Δηλαδή με την ίδια λογική θα πρέπει να καταργήθηκε η αλλαγή φρουράς, λόγω πανδημίας. Και γιατί όχι, να καταργήσουμε και τον ίδιο το στρατό για να μην συνωστίζονται οι στρατιώτες στα στρατόπεδα. Μα καλά δε ντρεπόμαστε λίγο;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, το απαράδεκτο γεγονός με τη μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου εχθές κατά την δοξολογία για το νέο έτος στην μητρόπολη Αθηνών, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου, ήταν απόρροια των μέτρων προστασίας για την πανδημία!

Οργή για την συμπεριφορά της κ. Σακελλαρόπουλου: Δεν ζύγωσε ούτε τον σταυρό!

Την ίδια στιγμή που στα ρεβεγιόν των καναλιών γινόταν το αδιαχώρητο, στην πλατεία Συντάγματος επί εβδομάδες υπήρχε πλήθος κόσμου, στην Πάρνηθα ο πρωθυπουργός με την παρέα του έβγαζαν φωτογραφίες αγκαλιά, δεν μπορούσε να παρευρεθεί η μπάντα του στρατού για να παιανίσει τον εθνικό ύμνο, γιατί υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης της πανδημίας!

F34BEFCD F198 4763 A37F 9CD633982361Επειδή η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μνημείο ντροπής για το στράτευμα και το έθνος, αναμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν τα κόμματα, και ειδικά ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εάν κάποιοι νομίζουν πως με αυτόν τον τρόπο, ντροπιάζοντας δηλαδή το εθνόσημο, θα προστατέψουν τον οποιονδήποτε πολιτικό, η πολιτειακό παράγοντα, γελιούνται οικτρά.

97FE6452 2E60 4B27 BAD0 98039BA98C59

Σε λίγο θα μας πουν ότι η κυρία Σακελλαρόπουλου δεν έκανε το σταυρό της, διότι η κίνηση των χεριών μπορεί να εντείνει την διασπορά του ιού σε κλειστούς χώρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ