Δεν ανησύχησε η Δέσποινα Μοιραράκη από την απόπειρα της Γιάννας Αγγελοπούλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νομισματική συλλογή της επιτροπής Ελλάδα 2021 για τον εορτασμό των 200 χρονών από την εθνεγερσία, αποκάλυψε μία άλλη, διαφορετική Γιάννα Αγγελοπούλου από αυτή που είχαμε συνηθίσει. Με μία εξαιρετικά φιλότιμη προσπάθεια η κυρία Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες με μήνυμα προκειμένου να προωθήσει την συγκεκριμένη συλλογή. Μία αξιέπαινη προσπάθεια, που θύμισε Δέσποινα Μοιραράκη παρά το ότι η κυρία Μοιραράκη είναι μια κλάση παραπάνω από την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου στον τομέα προώθησης προϊόντων.

Υπάρχει βέβαια σήμερα και δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» σύμφωνα με το οποίο η κυρία Αγγελοπούλου απαίτησε ποσό πάνω από 4 εκατομμύρια € από κάθε συστημική τράπεζα, προκειμένου να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη συλλογή. Και μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ενέπλεξε και το μέγαρο Μαξίμου στην προσπάθεια να αποσπάσει τα συγκεκριμένα ποσά. Όπως καταλήγει το δημοσίευμα, δεν τα κατάφερε και πήρε περίπου το 1/4 από αυτά που ζητούσε λόγω της άθλιας κατάστασης που βρίσκονται οι τέσσερις μεγάλες συστημικές τράπεζες.

646FA653 A985 416A B22A 5315F770DB9B
Η εκπληκτική Δέσποινα Μοιραράκη

Θα ήταν όμως μία σωστή σκέψη εάν στην επιτροπή καλούσαν και την Δέσποινα Μοιραράκη, αφού έχουν αποφασίσει να προωθήσουν προϊόντα. Είναι βέβαιο ότι θα έπειθε τον κόσμο πολύ περισσότερο, παρότι και η Γιάννα Αγγελοπούλου προσπάθησε φιλότιμα προς αυτή την κατεύθυνση. Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ