26/07/2021

Ανασχηματισμός: Ολονύκτιο θρίλερ για το ποιός θα τον ανακοινώσει!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στο μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με τον ανασχηματισμό που κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί αύριο.

Κομβικό σημείο, είναι ο τρόπος ανακοίνωσης του. Εάν δηλαδή θα τον ανακοινώσει η κ. Πελώνη ή εάν θα βγει ως γραπτή ανακοίνωση. Στην δεύτερη περίπτωση, εάν δηλαδή ο ανασχηματισμός και τα νέα πρόσωπα με τις αλλαγές κοινοποιηθούν μέσω γραπτής ανακοίνωσης από το μέγαρο Μαξίμου, τότε υπάρχει πιθανότητα για πρωθυπουργικό διάγγελμα το ίδιο απόγευμα. Δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα για να ναι δικαιολογήσει τις κινήσεις που θα αποτυπωθούν στον ανασχηματισμό. Αλλά επίσης, θα περιγράψει τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, προκειμένου να τεκμηρίωσει την αναγκαιότητα του.

Στην πρώτη περίπτωση όμως, όπου τον ανασχηματισμό θα τον ανακοίνωση η κυρία Πελώνη, αυτομάτως καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρχει θέμα με τον κύριο Πέτσα. ο οποίος είτε θα μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο, είτε θα απομακρυνθεί από την κυβέρνηση, σενάριο πάντως που δεν κερδίζει έδαφος μέχρι αυτή τη στιγμή.

Έως αυτή την ώρα οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο ανακοίνωσης του ανασχηματισμού δεν έχουν ληφθεί. Υπάρχει όμως και σοβαρή εμπλοκή σε τουλάχιστον δύο υπουργεία, με τον έναν υπουργό – λαλίστατος – να μην δέχεται να εγκαταλείψει το χαρτοφυλάκιο του. Και φαίνεται ότι ο λόγος του περνάει.

Όπως επίσης μείζον θέμα υπάρχει και με δεύτερο υπουργείο για το οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ισχυροί παράγοντες, παρέχοντας στήριξη στην παρούσα σύνθεση.

Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων, και του τρόπο αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ