31/07/2021

Αποκρουστική πρόβλεψη κορυφαίου γαλάζιου κοινοβουλευτικού

Ο Μητσοτάκης, ο Σαίξπηρ και το άλογο
Είναι ενδεικτικό του πώς αισθάνονται οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας -όσοι βεβαίως έχουν πολιτικό φιλότιμο και ευαισθησία- για την πορεία της Κυβέρνησής του! Κορυφαίος κοινοβουλευτικός και πολιτικός, ο οποίος έχει το «μειονέκτημα» για το περιβάλλον Μητσοτάκη να έχει πραγματική μόρφωση, περιέγραφε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος και στα εθνικά θέματα αλλά κυρίως στην οικονομία. Και με λύπη σκεφτόταν φωναχτά για το τι θα συμβεί στο μέλλον -στο άμεσο μέλλον- με την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εξηγούσε λοιπόν στους συνδαιτημόνες ότι ο Μητσοτάκης του θυμίζει τον Ριχάρδο Γ΄ στο περίφημο έργο του Σαίξπηρ.  Και εξηγούσε: «Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος θα φύγει νύχτα.  Και μέσα στην αγωνία του για το πώς θα φύγει θα ψάχνει μέσο διαφυγής. Το καλύτερο ήταν να βρει ένα άλογο. Για να επιβεβαιώσει την περίφημη φράση του Σαίξπηρ για τον Ριχάρδο Γ΄ μετά την μάχη του Μπόσγουρθ το 1845.  Ένα άλογο, ένα άλογο. Τα βασίλειό μου για ένα άλογο».

Και ο περίλυπος πολιτικός κατέληξε: «Και εδώ υπερβάλω γιατί ο Κυριάκος φυσικά και δεν έχει βασίλειο.  Έχει μια αξιοθρήνητη πολιτική παράγκα και το κακό είναι ότι δεν το ξέρει»!!!

Υ.Γ. Για να μην «καρφώνουμε» τον δύσμοιρο πολιτικό και κοινοβουλευτικό, δεν το έδωσε ο ίδιος αλλά κάποιος από τους συνδαιτημόνες του σκασμένος στα γέλια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ