Και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού τους χλιδάτους από το Ντουμπάι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως δυστυχώς το είχαμε προβλέψει. Είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να έχει κλειδώσει μέσα όλους τους Έλληνες και να επιτρέπει σε κάποιους εκλεκτούς, να κάνουν ρεβεγιόν χλιδής εκτός Ελλάδος και έπειτα να επιστρέφουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Την ώρα που ο έλληνας δεν μπορεί να αλλάξει γειτονιά, οι εκλεκτοί κατάφεραν και έκαναν ρεβεγιόν μέσα στην πολυτέλεια, ο ένας πάνω στον άλλον, εκτός Ελλάδος. Και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα στα 207 rapid test που έγιναν ήδη σε όσους σελέμπριτις και μη επέστρεψαν από το Ντουμπάι όπου πήγαν για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.
Όπως έγινε γνωστό το πρώτο κρούσμα ήταν μια γυναίκα την οποία παρέλαβε από το αεροδρόμιο βαν της Πολιτικής Προστασίας και τη μετέφερε στο σπίτι της προκειμένου να τεθεί σε καραντίνα.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν από το Ντουμπάι κι άλλοι Έλληνες, οι οποίοι θα υποβληθούν σε τεστ και θα μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Τις τελευταίες μέρες οι εικόνες από τα ξέφρενα πάρτι στο Ντουμπάι, παρουσία επώνυμων Ελλήνων είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ