Ανασχηματισμός: Άρχισαν τα όργανα με ανάρτηση – φωτιά Θεοδωρικάκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μητσοτάκης εξαφάνισε τον Θεοδωρικάκο, και ο Θεοδωρικάκος με τη σειρά του «εξαφάνισε» τον Μητσοτάκη!

Προφανώς αυτόι που επηρέασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατάφεραν να τον πείσουν να διώξει τον Θεοδωρικάκο, δεν ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Δεν ξέρουν όμως και τι έχει κάνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πολλά. Πολλά περισσότερα από τα προφανή. Ειδικά τα αφανή που έχει κάνει από το 2016 και μετά, έχουν ιδιαίτερο βάρος, και δεν περίμενε ποτέ να έχει αυτή την απαράδεκτη αντιμετώπιση από τον πρωθυπουργό.
Δικαιολογημένα λοιπόν ο τέως υπουργός είναι στα κάγκελα και εξαπολύει  μύδρους κατά του πρωθυπουργού στο στενό του περιβάλλον. Εδώ που τα λέμε ήταν από τους λίγους υπουργούς που έχουν προσφέρει τόσα, και μάλιστα κατάφερε να χαλιναγωγήσει τις λυσσαλέες αντιδράσεις της αυτοδιοίκησης, που πλήρωναν το μάρμαρο για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Ξέχασε όμως και κάτι άλλο, ακόμα πιο σημαντικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ότι ο Θεοδωρικάκος όχι μόνο ήταν ο αρχιτέκτονας της εκλογικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ήταν ο «στρατηγός» που διέσωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την στιγμή της εκλογής του στην ηγεσία του κόμματος και τον οδήγησε στην πρωθυπουργία!

Σοβαρά στελέχη του κόμματος μάλιστα θεωρούν αυτό που πέτυχε ο Θεοδωρικάκος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ένα μικρό θαύμα, λέγοντας ότι χωρίς τις «μεθόδους Θεοδωρικάκου», ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θα γινόταν πρωθυπουργός, αλλά πιθανότατα δεν θα έφτανε καν μέχρι τις εκλογές.

Η αχαριστία όμως είναι κάτι που πληρώνονται σ’αυτό τον κόσμο αργά ή γρήγορα. Και η ανάρτηση Θεοδωρικάκου μετά την αποπομπή του από το υπουργείο εσωτερικών, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Τέσσερις παραγράφους όπου ευχαριστεί τους πάντες, δεν κάνει όμως την παραμικρή αναφορά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Έστω και για τους τύπους!

Διαβάστε το και θα καταλάβετε:

Ανάρτηση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου στα socialmedia για τον ανασχηματισμό

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας! Ιδιαίτερα στα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα.

Νιώθω υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπουργείο Εσωτερικών.

15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη και στο Κράτος.

Κορωνίδα όλων, η κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται με 288 ψήφους από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι Έλληνες ενωμένοι στον κόσμο!

Νιώθω βαθιά ικανοποίηση για τη συμβολή μου στην ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής πολιτικής της. Για τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου και την αξιοκρατία, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Εκφράζω τις θερμές ευχές μου, στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν το Υπουργείο Εσωτερικών. Θα έχουν την αμέριστη στήριξη μου, στην υλοποίηση των υπολοίπων μεταρρυθμίσεων που έχουμε δρομολογήσει.

Και ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο, απλό κόσμο, της Νέας Δημοκρατίας για τις μάχες που δώσαμε ως τώρα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης.

Ως πολίτης και ως βουλευτής αυτής της μεγάλης λαϊκής μεταρρυθμιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ιδέες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του υπεύθυνου πατριωτισμού!

Πάμε μπροστά!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ