13/06/2021

Έγγραφο για τον εμβολιασμό προκαλεί πανικό: Παρέμβαση Κικίλια

Την παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας ζήτησε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας δίνοντας μάλιστα εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθεί η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου εγγράφου συναίνεσης για όσους θέλουν να εμβολιαστούν!

Το εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο είναι ότι το συγκεκριμένο έγγραφο φέρεται να συντάχθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, και δεν συναρτάτο με το πλέγμα οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών,

7CBFA54D 9707 4944 BA3F D4AF616B415A
Το Έγγραφο εμβολιασμού που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις

Το περιεχόμενο του εγγράφου είναι πράγματι ανησυχητικό, ενώ όποιος το υπογράψει, δηλώνει εάν επιθυμεί η δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, παρουσία μάρτυρα.

Ειδικά όποιος επιθυμεί να εμβολιαστεί, υποχρεούται να αναλάβει τις ευθύνες του για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου, οι οποίες όπως διευκρινίζεται ενδέχεται να είναι άγνωστες, ακόμα και θανατηφόρες!

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η διαρροή ενός τέτοιου του εγγράφου μπορεί να προκαλέσει τρόμο στον πληθυσμό και να ρίξει στο ναδίρ το ποσοστό όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν. Γι’ αυτό και η άμεση παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ