Συναγερμός από την καταγγελία ότι η 19χρονη Άρτεμις έχει απαχθεί από δύο αλλοδαπούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός στις αρχές με τη νέα εξέλιξη για την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη. Σύμφωνα με επίσημη καταγγελία, υπάρχουν πληροφορίες ότι η κοπέλα έχει απαχθεί από δύο αλλοδαπούς και κρατιέται αιχμάλωτοι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας!

Όπως είναι φυσικό, η ασφάλεια Αττικής με όλες τις τις δυνάμεις, ήδη έχει ξεκινήσει έρευνες για να διερευνήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, και περιοχή της Αθήνας θα μπει πραγματικά στο κόκκινο. Ενώ έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Η νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε 6 Οκτωβρίου από το Κορωπί, είχε ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι θα επισκεφτεί γνωστό κατάστημα αλυσίδας προκειμένου να αφήσει βιογραφικό για εργασία. Έκτοτε τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. 

Μια νέα αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας Αναστάσιου Ντούγκα, φέρνει στο φως μαρτυρίες που θέλουν την 19χρονη να κρατείται από δύο αλλοδαπούς.

artemis vasili

Ο δικηγόρος μιλώντας στο Newsbomb.gr δήλωσε ότι πιθανότατα έχουν γίνει αλλαγές στην εμφάνιση του κοριτσιού το οποίο φέρεται σύμφωνα με τις μαρτυρίες να έχει απαχθεί και να κρατείται σε διαμέρισμα της Αθήνας: «Η Άρτεμις, σύμφωνα με μαρτυρίες κρατείται σε συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της Αθηνάς, από δύο άντρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για μια οργανωμένη απαγωγή, δεν μπορεί ένα κορίτσι 19 χρονών να σκηνοθετήσει μια τέτοια φυγή. Πιστεύω πως έχουν γίνει αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο και εγώ αλλά και η οικογένεια της, όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία σχετικά με εξαφάνιση της, να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία η με το silver alert έστω και ανώνυμα» δήλωσε ο κ. Ντούγκας κάνοντας έκκλησε σε όποιον γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ