Υπάρχει και η Νέμεσις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρειάστηκε να περάσουν τρεις ολόκληρες ημέρες έπειτα από τη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς για να καταλάβει η Προεδρία της Δημοκρατίας πως δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το ΓΕΕΘΑ και να μην αναλαμβάνει την ευθύνη για το φιάσκο με τον Εθνικό Υμνο.

Προφανώς, εκτός από τις καταιγίδες και την κακοκαιρία, πρέπει να υπήρξε και πλημμύρα διαμαρτυριών από πολίτες προς το Προεδρικό Μέγαρο για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Υμνου.

Και τι βγήκε να μας πει μπαγιάτικα πλέον το γραφείο Τύπου, αφού απέτυχε η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων μέσω των προθύμων του διαδικτύου; Οτι η δοξολογία δεν είναι αρμοδιότης της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Εντάξει, τώρα σας πιστέψαμε. Την άλλη φορά να κάνετε πιο γρήγορα και να μην κρύβεστε κάτω από τα γαλόνια των στρατηγών. Και να απαντάτε όταν σας ρωτάνε τι δουλειά είχε ο εκπρόσωπος του στρατιωτικού γραφείου της Προεδρίας στη σύσκεψη που έγινε στο Πεντάγωνο.

Φαίνεται ότι η κυρία Πρόεδρος θορυβήθηκε από τον παγερό τρόπο που υποδέχθηκε ο Τύπος το άρθρο της στην «Εφημερίδα των συντακτών». Καθώς και η έλλειψη υποστηρικτικών σχολίων στο πρόσωπό της από τον κεντροδεξιό Τύπο. Το μήνυμα μετά την επιλογή της να αρθρογραφήσει στους «Συντάκτες» ήταν, άλλωστε, συγκεκριμένο και της απεστάλη από το Μαξίμου συστημένο. Το κείμενο της δεν αναπαρήχθη ούτε από την ΕΡΤ ούτε από το ΑΠΕ. Κάτι λέει αυτό!

Βεβαίως, υπάρχει και η Νέμεσις. Οταν οι υπουργοί φίλοι της Προέδρου έκοβαν τα κείμενα του Παυλόπουλου (φωτό) από το ΑΠΕ, οι Σήφηδες πανηγύριζαν. Τώρα πέφτει κλάμα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ