31/07/2021

Σωστή η τοποθέτηση του Αποστόλου Γκλέτσου για την κυβέρνηση και την εκκλησία

Η εκκλησία στάθηκε στο ύψος της αναφορικά με την πανδημία και βοήθησε στην αντιμετώπιση της!

Επιτέλους μία φωνή λογικής. Από το στέλεχος του ΣυΡιζΑ πλέον, Απόστολο Γκλέτσο. Ο οποίος είπε τα αυτονόητα, κάνοντας την ορθή κριτική στην κυβέρνηση για τις παλινωδίες αναφορικά με την εκκλησία, την ώρα που κάνει τα στραβά μάτια στα κανάλια ακόμα στο Ντουμπάι, στις πτήσεις από τη Βρετανία, όπως έκανε με τα ανοιχτά σύνορα από Αλβανία, Βουλγαρία και Σκόπια.
Είπε λοιπόν μιλώντας σε εκπομπή:

«Αυτό είναι ένα δεδομένο στην ελληνική κοινωνία και όποιος το διαχειρίζεται πολιτικά πρέπει να προσέχει. Πρέπει να γίνει ένας διάλογος και όχι στο παραπέντε να αλλάζουν αποφάσεις» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος. Διαφωνώ με την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάζει στο παραπέντε αυτά που συμφωνεί. Έκανε μια αλλαγή την τελευταία στιγμή και μόλις η εκκλησία είπε ότι δεν κάνει πίσω, πήρε πίσω την απόφασή της. Θεωρώ ότι η ηγεσία της Εκκλησίας και γενικά το ράσο στάθηκε σωστά στο θέμα της πανδημίας και βοήθησε πολύ και βοηθά και γι’ αυτό έχουμε καλές επιδόσεις σε αυτό το κομμάτι της πανδημίας».

Ας τα βλέπουν αυτά οι υπόλοιποι του ΣυΡιζΑ που δίνουμε συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνοντας την ευθύνη στην εκκλησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ