Η διαφορά του νεοφιλελεύθερου και του νεοαριστερού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε μέρα γίνεται και πιο εμφανές ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον ιδεολογικό αχταρμά νεοφιλελεύθερων και νεοαριστερών. Αντί να ωφελείται από την ιδεολογική αντίθεση φιλελεύθερων και αριστερών, που οπωσδήποτε θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα για την πατρίδα και την κοινωνία από αυτά τα μεταλλαγμένα εκσυγχρονιστικά ζόμπι τα οποία φαίνεται να έχουν καταλάβει το πολιτικό σύστημα.

Αντί λοιπόν μέσα από την αντίθεσή να προκύπτει όφελος είτε για την κοινωνία, την οικονομία, την πατρίδα, αυτό το συνοθύλευμα θαρρείς και τραβάει ολόκληρη την πατρίδα στον πάτο, καταστρέφοντας τόσο την οικονομία, όσο και την κοινωνία μαζί φυσικά με την πατρίδα. Ότι έκανε ο Σημίτης, απλά τότε υπήρχε ένα αντίβαρο που λεγόταν Κώστας Καραμανλής. Αλλά και ένα σοβαρό ΚΚΕ με την Αλέκα Παπαρήγα.

Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Ενδεικτικό παράδειγμα οι δήθεν αντιπαράθεση κυβέρνησης Μητσοτάκη και αξιωματικής αντιπολίτευσης – για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν μιλάμε, είναι εκτός συναγωνισμού, όπως αυτή προκύπτει εκτός από τις επίσημες ανακοινώσεις και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά για το θέμα της ημέρας, τα Θεοφάνεια που οι πίστοί τόλμησαν να γιορτάσουν.
Τι λένε λοιπόν οι συγκεκριμένοι κομματικοί λογαριασμοί βλέποντας την φωτογραφία με την καταστολή κατά την εκδήλωση του ΚΚΕ για το πολυτεχνείο;

Νεοαριστεροί:  Ορίστε, η αστυνομία μόνο το ΚΚΕ χτυπούσε. Τους παπάδες και τις γριές δεν τις ακούμπησε.

Νεοφιλελεύθεροι: Γιατί η αστυνομία χτύπησε μόνο το ΚΚΕ και δεν χτύπησε και τους παπάδες με τις γριές;

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά τους. Ο ένας δεκανίκι και συμπλήρωμα του άλλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ