Δεν θα φταίει ο Μητσοτάκης, θα φταίει η εκκλησία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ιικό φορτίο στα αστικά λύματα της Αττικής, εδώ και ημέρες είναι στα ύψη. Αλλά δεν θα φταίει ο Μωυσής για την αύξηση των κρουσμάτων, θα φταίει η εκκλησία!

Η κυβέρνηση επιδιώκει να φορτώσει την παταγώδη αποτυχία της στον χειρισμό της πανδημίας στις πλάτες της Εκκλησίας. Με αυτό τον τρόπο θα επιτύχει δύο στόχους ταυτόχρονα: και την ταχεία προώθηση της σκληρής νεοταξικής ατζέντας, την οποία είναι προφανές ότι εφαρμόζει πιστά, και την απόσειση των εγκληματικών ευθυνών για τις παλινωδίες, την ασχετοσύνη και τις αλλοπρόσαλλες και αλληλοαναιρούμενες αποφάσεις της για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το ιικό φορτίο στα αστικά λύματα της Αττικής, εδώ και ημέρες δείχνει σημαντικές αυξητικές τάσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι βέβαιο πως θα αυξηθούν και τα κρούσματα και οι θάνατοι από την πανδημία. Ομως, ήδη έχει στοχοποιηθεί ο εορτασμός των Θεοφανίων ως… φταίχτης για όλα.

Η συστηματική κατασυκοφάντηση πιστών και ιερέων από την κυβέρνηση και τα πρόθυμα παπαγαλάκια της, τα οποία αντιμετωπίζουν ωσάν «μεσσία» (ή τουλάχιστον σαν «Μωυσή») τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι το βασικό όπλο της προπαγανδιστικής εκστρατείας εναντίον της Εκκλησίας.

Οι συνάνθρωποί μας πεθαίνουν καθημερινά στα νοσοκομεία ή στις οικίες τους χτυπημένοι από τον κορονοϊό, και η κυβέρνηση, που δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για εκείνους, έχει μόνο έναν στόχο: την πάση θυσία παραμονή στην εξουσία. Για να επιτευχθεί αυτό, το σύστημα Μητσοτάκη είναι πρόθυμο να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί.

Το πιο εύκολο απ’ όλα είναι να ριχτεί το… μπαλάκι σε οποιοδήποτε άλλο «γήπεδο» εκτός από το κυβερνητικό. Φταίνε οι ηλικιωμένοι πολίτες που συχνάζουν στις πλατείες, οι νέοι που κάνουν πάρτι, οι πιστοί που προσεύχονται στις εκκλησίες. Δεν φταίει ο Αδωνις Γεωργιάδης με τα πειράματα τύπου click-away, δεν ευθύνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αποφασίζει αυθαίρετα ό,τι νομίσει πως εξυπηρετεί τη δημόσια εικόνα του.

Θα φταίνε οι πιστοί και η εκκλησία που γιόρτασαν με πολλούς περιορισμούς και όλα τα μέτρα ασφαλείας τα Θεοφάνεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ