Ηχηρό καμπανάκι Άδωνη στον Μητσοτάκη που δεν τόλμησε να τον διώξει με τον ανασχηματισμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η προσπάθεια αποδόμησης του Άδωνη Γεωργιάδη από συνεργάτες του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού ήταν δεδομένο οτι θα έπαιρνε απάντηση από τον υπουργό Ανάπτυξης, που αισθάνεται πλέον ισχυρότερος μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό και την ατολμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον απομακρύνει από τη θέση του και να στείλει μήνυμα ισχύος στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο Άδωνης λοιπόν είναι ξεκάθαρο οτι περνάει στην αντεπίθεση και στρώνει το χαλί κάτω από τα πόδια του Κυριάκου Μητσοτάκη, όντας πανέτοιμος να το τραβήξει όταν το κρίνει απαραίτητο.

Μετά λοιπόν το γνωστό «πέσαμε έξω» για τον Τουρισμό, οι χθεσινές του δηλώσεις για τη Θεσσαλονίκη χτυπάνε καμπανάκι για τον πρωθυπουργό βγάζοντας τον, ούτε λίγο ούτε πολύ, στη σέντρα που αγνόησε τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, για να μην κακοκαρδίσει την εκκλησία.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και το παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή».

Κάπως έτσι ο Άδωνης δηλώνει παρών στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ