Παρέμβαση Μητσοτακη με κρυφό μήνυμα για τις πρόωρες εκλογές: Οποιος βιάζεται σκοντάφτει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτακη σήμερα το πρωί σε σύσκεψη που έγινε για το εμβόλιο και τον Κορωνοϊο, άναψε φωτιές μέσα και έξω από την ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός δηλωσε ικανοποιημένος από τον αριθμό των εμβολιασμών καθημερινά λέγοντας μαλιστα τη φράση, οποιος βιάζεται σκοντάφτει, στους επικριτές του για τον μειωμένο αριθμό εμβολιασμών ως σήμερα.

62461CE3 829A 4E87 9393 DC5081CEBF90

Στα social media έχει πέσει άγριο και δικαιολογημένο κράξιμο καθώς ο πρωθυπουργός υποσχόταν πολύ περισσότερους ημερήσιους εμβολιασμούς.

Η φράση που είπε όμως, είχε άλλο υπόβαθρο και απευθυνόταν σε συγκεκριμένο ακροατήριο εσωκομματικό και εξωκομματικό. Το οποιος βιάζεται σκοντάφτει, είχε στόχο τα σενάρια των πρόωρων εκλογών που κυκλοφορουν ευρέως, ειδικά μετά τον ανασχηματισμό και την τοποθέτηση Βορίδη στο υπουργείο εσωτερικών.

Ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα του, ξέροντας πως αυτοί που πρέπει θα το κατανοήσουν και θα καταλάβουν ότι η παρένθεση Κυριακου θα αργήσει να ολοκληρωθεί λίγο ακόμη. Θα το παλέψει δηλαδή όσο μπορεί για να την αποτρέψει.

Υ.Γ. Άλλωστε μόνο ένας απελπισμένος που θα ήθελε να αυτοκτονήσει πολιτικά, θα πήγαινε σε πρόωρες εκλογές με τον Πετσα στο υπουργείο εσωτερικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ