Παρέδωσαν τα Ίμια στους τούρκους! Τρομερές καταγγελίες από την Κάλυμνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραδίδουν Φαρμακονήσι και Ίμια στους τούρκους!
Καταγγελίες για εθνική προδοσία από τους ψαράδες της Καλύμνου που εξακολουθούν να φυλούν τις Θερμοπύλες του Αιγαίου. Καταγγελίες που αν ισχύουν, το πιθανότερο είναι να ισχύουν αφού υπάρχει και σχετικό βίντεο, αποτελούν ντροπή για κάθε έλληνα που βλέπει με πρόσχημα την πανδημία να εκχωρείται εθνική κυριαρχία στην Τουρκία.
«Αυτή τη στιγμή τρία τουρκικά γρι-γρι ψαρεύουν στα ελληνικά νερά», καταγγέλει ο Κώστας Σαρούκος, Πρόεδρος της Ένωσης Μέσης και Παράκτιας Αλιείας της Καλύμνου, συμπληρώνοντας ότι «οι Έλληνες ψαράδες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου νιώθουν πως δεν έχουν καμία προστασία»!

Δηλαδή ο πρόεδρος καταγγέλλει ότι η Ελλάδα έχει αφήσει τους ψαράδες χωρίς προστασία, την ίδια στιγμή που απέναντι τους είναι πάνοπλοί τούρκοι που σημαδεύουν με πολυβόλα και προσπαθούν να τους εκδιώξουν από ελληνικά χωρικά ύδατα. Φέρνουν μάλιστα τουρκικά αλιευτικά για να επικυρώσουν ντε φάκτο εισβολή και κατάληψη ελληνικής κυριαρχίας.

Οι καταγγελίες αυτές έρχονται σε συνέχεια με το πρωτοφανές επεισόδιο στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, στα ελληνικά χωρικά ύδατα όπως καταγγέλλουν οι ψαράδες, όπου η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του ελληνικού λιμενικού. Και όχι μόνο αυτό, τα σκάφη του λιμενικού υποχώρησαν αφήνοντας την περιοχή στο έλεος των τούρκων. Μαζί και τους Έλληνες ψαράδες!

Βίντεο – ντοκουμέντο μάλιστα δείχνει Έλληνες ψαράδες να παρενοχλούνται σε θαλάσσια περιοχή κοντά στα Ίμια από τουρκικά σκάφη. Το βίντεο δείχνει καθαρά ότι άνδρες της τουρκικής πλευράς όπλισαν τα 50άρια πάνω στην κόντρα γέφυρα και τα γέμισαν με σφαίρες, 20 μόλις μέτρα από το ελληνικό αλιευτικό

Εκχωρούν εθνική κυριαρχία!

Οι καταγγελίες των ψαράδων προκαλούν ανατριχίλα. Η βραχονησίδα στα Ίμια «φυλάσσεται μόνο από τουρκικές ακταιωρούς και όχι από ελληνικά σκάφη!», ενώ «η παρουσία των Τούρκων είναι καθημερινή» και είναι «αμαρτία να χαθούν τα νησιά αυτά». Εμείς θα σημειώσουμε ότι δεν είναι αμαρτία, αλλά εσχάτη προδοσία.

Ακόμα σοβαρότερη καταγγελία όμως είναι αυτή που γίνεται για το Φαρμακονήσι. Συγκεκριμένα, «το Φαρμακονήσι το έχουν αποκλείσει οι Τούρκοι ψαράδες για τις γλώσσες».

Οι καταγγελίες αυτές συνιστούν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Εάν ισχύουν, θα πρέπει να διερευνηθούν διότι είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα εγκαταλείπει με τέτοιον εξόφθαλμο τρόπο εθνικό έδαφος. Και φυσικά θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ