Πάγωσαν στην κυβέρνηση με την εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου πριν από λίγο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια φράση του Γεωργίου Παπανδρέου θυμήθηκαν πολλοί Νεοδημοκράτες όταν είδαν την εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου.*
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας αυτά που έλεγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, στην εισαγωγή που έκανε πριν από λίγο κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα των πολιτικών συντακτών μέσα στο κοινοβούλιο, για να μεταφέρουν την οργή κορυφαίων υπουργών κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου!

Αυστηρές συστάσεις αναμένεται να κάνει το Μαξίμου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο μετά την σημερινή του εμφάνιση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Και δεν θα έχουν άδικο. Είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικός εκπρόσωπος προβαίνει σε τέτοιο κρεσέντο αυτοθαυμασμού και αυτοπαρουσίασης. Λες και ήταν υποψήφιος που προσπαθούσε να πείσει τους πολίτες να τον ψηφίσουν, αναλύοντας τις περγαμηνές και το πόσο καλός και δημοκράτης άνθρωπος είναι.

Φυσικά ο Χρήστος Ταραντίλης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος ένας πολύ καλός επιστήμονας. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσει ότι η παρούσα θέση αντιστοιχεί σε φερέφωνο και όχι σε άνθρωπο με αξιοπρέπεια και τις περγαμηνές που έχει ο ίδιος. Δυστυχώς από ότι μαθαίνουμε, θα του τραβήξουν το αυτί τόσο, που θα το καταλάβει.

*Πολλοί μάλιστα θυμήθηκαν την περιβόητη ρήση του «Γέρου της Δημοκρατίας», Γεωργίου Παπανδρέου, για τον στρατηγό Γρίβα Διγενή, όταν ο τελευταίος πολιτεύτηκε στην Ελλάδα: «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ