13/06/2021

Σφοδρή επίθεση του μεγάρου Μαξίμου στην Ντόρα Μπακογιάννη

Απιστευτα καρφιά του Βηματοδότη για την Ντορα Μπακογιάννη σύμφωνα με το οποίο η αδελφή του πρωθυπουργού, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη έταζε στον ανασχηματισμό υπουργεία και υφυπουργεία σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στόχος της κυρίας Μπακογιάννη συμφωνα με την στήλη ήταν να τους προσεταιριστεί.

Ολο το κείμενο:

Εκείνη πάντως που απέτυχε παταγωδώς στον ανασχηματισμό ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη. Τελευταίως, η εκλεκτή αδελφή του κ. Πρωθυπουργού, απομονωμένη πολιτικά, όπως εμφανώς είναι, επιχείρησε να προσεγγίσει διάφορους κύκλους δυσαρεστημένων. Καραμανλικούς κατά βάση που συστηματικά αγνοεί η ηγεσία του κόμματος και της κυβέρνησης.

Σε ορισμένους μάλιστα, προκειμένου να τους προσεταιρισθεί, έταξε βοήθεια και υποστήριξη εν όψει του ανασχηματισμού. Χαρακτηριστική είναι, όπως εντόνως μεταδίδεται, η περίπτωση του Θοδωρή Ρουσόπουλου, υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου στα χρόνια της διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, η υπουργοποίηση του οποίου σχεδόν προπαγανδιζόταν από διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Του υποσχέθηκε τη θέση του υπουργού Τουρισμού. Επίσης αντίστοιχες υποσχέσεις υποστήριξης φέρεται να προσέφερε και στον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Οπως και σε ορισμένους άλλους, με επαφές στον αθλητικό χώρο, που διεκδικούσαν τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Οπως διαπίστωσαν άπαντες εκ των υστέρων, ο κ. Θεοχάρης παρέμεινε στη θέση του και ο συμπαθής κατά τα άλλα κ. Ρουσόπουλος έμεινε σπίτι του.

Ο κ. Στυλιανίδης ουδέν έλαβε και ο κ. Αυγενάκης επίσης παρέμεινε στη θέση του, παρά τους πολλούς διεκδικητές. Κατόπιν αυτών, αποδεδειγμένα πια, η κυρία Μπακογιάννη δεν είναι καλός αγωγός προαγωγής αιτημάτων, δεν επιδρά, ούτε επηρεάζει τις επιλογές του Πρωθυπουργού. Αυτά επί του παρόντος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ