Κατέρρευσαν στο Μαξίμου βλέποντας την Ντόρα να μιλά για λαϊκή εξέγερση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παραλογισμός της κυβέρνησης με τα μέτρα και το lockdown οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη και λαϊκή εξέγερση και αυτή είναι πλέον μια άποψη που συμμερίζετε και η Ντορα Μπακογιάννη.

Η έμπειρη πολιτικός μιλώντας στον Σκαι εξέφρασε τον φόβο πως μπορεί να υπάρξει κοινωνική έκρηξη λόγω της συνεχούς πίεσης που υφίστανται οι πολίτες τόσο από τα μέτρα, όσο και από την οικονομική εξαθλίωση.

F72C98DB 1693 4C3B 9924 009A66347E87

Η Ντορα Μπακογιάννη που είχε ζήσει από πρωτο χέρι την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτακη και την οικονομική εξαθλίωση της εποχής εκείνης μπορεί πλέον με άνεση να διακρίνει τα σημάδια της κοινωνικής οργης που θα ακολουθήσει εξαιτιας της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης του Κυριακου Μητσοτακη καθώς η πίεση του κόσμου πλέον λόγω Κορωνοϊού και οικονομικής κρίσης είναι τεράστια.

Η πιθανότητα λαϊκής εξέγερσης είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης της κυβέρνησης, καθώς θεωρούν ότι έχουν τον ΣυΡιζΑ υπό έλεγχο, άρα έχουν εξασφαλίσει την θεσμική επιβίωση της κυβέρνησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας, είναι η καλπάζουσα λαϊκή δυσαρέσκεια η οποία δεν καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, να εκφραστεί με δημόσιες κινητοποιήσεις.

Και δεν μιλάνε φυσικά για συγκεντρώσεις υποκινούμενες από την αντιπολίτευση, διότι δεν πιστεύουν ότι θα επισύρουν μαζική συμμετοχή. Το μονο που φοβούνται είναι η ακηδεμόνευτη, άρα και ανεξέλεγκτη εκδήλωση της λαϊκής δυσαρέσκειας που μπορεί να εξαναγκάσει την κυβέρνηση σε σκληρά μέτρα καταστολής με τεράστιο πολιτικό κόστος και αντίκτυπο.

Υ.Γ. Δυο ημέρες πριν, σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα που έχει άμεση ενημέρωση και επαφή με το μέγαρο Μαξίμου, υπήρξε ένας λίβελος κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, στην οποία καταλόγιζε την πρόθεση να δημιουργήσει «κόμμα εντός κόμματος», τάζοντας ρουσφέτια σε στελέχη, ακόμα και υπουργοποιήσεις. Γεγονός που σύμφωνα με τις δικές μας  πληροφορίες, δεν ισχύει.

Η παρέμβαση λοιπόν της Ντόρας ίσως είναι η απάντηση σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να την απαξιώσουν πολιτικά με μεθόδους τριτοκλασάτης προπαγάνδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ