Σάρωσαν σε τηλεθέαση οι ράδιο Αρβύλα – Πανικός σε Μαξίμου και Σκαι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατέρρευσε στην κυριολεξία το δελτίο ειδήσεων του Σκαι που έπαιζε απέναντι από τους ράδιο αρβύλα εκείνη την ώρα. Να θυμησουμε ότι ο Κανακης και η παρέα του έφυγαν νύχτα από το κανάλι εν μέσω καταγγελιών και από τις δυο πλευρές.

https://twitter.com/marka149133376/status/1348737051382996993?s=21

Τελικά η εκδίκηση είναι είναι ένα φρούτο που τρώγεται κρύο, αλλά και η καλύτερη εκδίκηση είναι η επιτυχία. Οι ράδιο αρβύλα συνδύασαν και τα δυο ρητά και κατατρόπωσαν τον Σκαι επιλέγοντας να βγουν απέναντι από την ναυαρχίδα του μηχανισμού προπαγάνδας του συγκεκριμένου σταθμού, το δελτίο ειδήσεων του. Ακόμη και ώρα είχαν αλλάξει στο δελτίο τους άλλα κανάλια μετά από κρυφή συμφωνία παραγόντων τους για να βοηθηθεί το δελτίο του Σκαι και τελικά το χτύπημα ήρθε από αλλού.

Μεγαλειώδες μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα των Ράδιο Αρβύλα στο Open. Από την πρώτη κιόλας εκπομπή, έσπασε κυριολεκτικά τα μηχανάκια τηλεθέασης, καταγράφοντας το ιλιγγιώδες 22,8% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο σύνολο.

Ράδιο Αρβύλα – Πρεμιέρα: Κατέρρευσαν στο Μαξίμου με την σάτιρα του Κανακη

Μεγάλος χαμένος φαίνεται ότι είναι το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, που μεταδίδεται την ίδια ώρα. Αφού έπεσε σε μονοψήφια ποσοστά στο δυναμικό κοινό, καταγράφοντας ποσοστό τηλεθέασης 8,2% μετά από αρκετό καιρό (11,4% στο συνολο).

Φαίνεται όμως ότι οι Ράδιο Αρβύλα απογείωσαν και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Νίκη Λυμπεράκη, που για πρώτη φορά πέρασε το δελτίο του ΣΚΑΪ πάντα στο δυναμικό κοινό κατά 0,2%.

Επιβεβαιώθηκαν επίσης οι φόβοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με το περιεχόμενο της εκπομπής. Αφού για πρώτη φορά σε πανελλαδικό κανάλι, είδαμε σφυροκόπημα προσωπικά στον «υπέρκομψη» πρωθυπουργό για τις γκάφες του.

Υ.Γ. Από χθες κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία πως η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι ο Κανακης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ