Η Φώφη ξηλώνει τον Λοβέρδο και ανατρέπει την πορεία του κόμματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φαρσοκωμωδία του Κιν Αλ, λαμβάνει τέλος. Το κόμμα που επί χρόνια λειτουργούσε ως μακρύ χέρι βοηθείας του Σημίτη Σαμαρά και Μητσοτάκη, φαίνεται ότι αλλάζει ρότα.

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Λοβέρδου ότι τροπολογίες που κατέθετε το ΚινΑλ γράφονταν δια χειρός Θάνου Πλεύρη, είχαν συντρίψει την σχέση του κόμματος με τους ψηφοφόρους του. Και τα δημοσκοπικά ποσοστά, είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, διότι ουδείς πλέον θα μπορούσε να εμπιστευθεί ένα κόμμα που υπάρχει λόγω της κεκτημένης ταχύτητας του παρελθόντος, όταν έχει μετατραπεί σε δεκανίκι του κυβερνώντος κόμματος στο παρόν.

Απασφάλισε η Φώφη και καταγγέλλει τον Μητσοτάκη για διαπλοκή!

Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να ξηλώσει τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, στην ουσία του δείχνει την έξοδο. Όμως ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν πρόκειται να φύγει. Και ο λόγος είναι διότι σκοπεύει να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος, πράγμα που δεν θα μπορεί να το κάνει εάν έχει αποχωρήσει.

Η Φώφη όμως φαίνεται ότι έχει τελείως διαφορετικά σχέδια. Η τοποθέτηση του Μιχάλη Κατρίνη, ενός στελέχους που μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη εκπροσωπούν το λεγόμενο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, δείχνει ότι η Φώφη Γεννηματά ετοιμάζεται να χαράξει διαφορετική πορεία. Τελείως διαφορετική πορεία για την ακρίβεια σε σύγκριση με το παρελθόν. Το θέμα είναι ποιους μπορεί πλέον να πείσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ