Νέα θηριωδία εις βάρος ηλικιωμένων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα εγκλήματα εις βάρος ηλικιωμένων, από την ληστεία μέχρι και την δολοφονία, είναι ο ορισμός των ρατσιστικών εγκλημάτων. Τα θύματα στοχοποιούνται ακριβώς επειδή δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Και όμως, η Ελλάδα εξακολουθεί να συμπεριφέρεται στους εγκληματίες – κτήνη, χωρίς καμία επιβαρυντική πρόβλεψη στον ποινικό κώδικα! Ενώ θα έπρεπε να διώκονται με τις επιβαρυντικές διατάξεις περί ρατσιστικών εγκλημάτων.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το ηλικιωμένο ζευγάρι στο Αγρίνιο είχε να δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες. Όταν οι γείτονες άνοιξαν σήμερα το πρωί την πόρτα βρήκαν τον 91χρονο νεκρό και δεμένο, ενώ δίπλα του βρισκόταν επίσης δεμένη και φιμωμένη η 89χρονη σύζυγός του. Σε άθλια κατάσταση η σύζυγος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εμπεσού και αναμένεται κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών, ανάμεσα στα οποία και αυτό της ληστείας.

Η γιαγιά έχει μεταφερθεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ