Αυτός είναι ο παράγοντας που καταγγέλλει για βιασμό η Σοφία Μπεκατώρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με δημοσίευματα ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας Αριστείδης Αδαμόπουλος είναι παράγοντας που κατονόμασε η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατωρου, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998.

452A30F2 35BB 49A5 8F26 E87C9AA43E41

Ο Αδαμόπουλος ειναι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90 κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου.

Μάλιστα μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, ακόμη δύο αθλήτριες πάνε την σιωπή τους και προχωρούν σε αποκαλύψεις για τις δικές τους προσωπικές ιστορίες δράματος απο άλλους παράγοντες του χώρου.

Πρόκειται για την διεθνή πολίστρια, Μάνια Μπίκοφ και την κολυμβήτρια τεχνικής κολύμβησης, Ραμπέα Ιατρίδου.

Η Μάνια Μπικόφ περιγράφει, σε ανάρτηση της στο Facebook, τα όσα βίωσε πριν από τριάντα χρόνια από γιατρό, ο οποίος της ζητούσε κατά την διάρκεια της εξέτασης να κατεβάσει το μαγιό, παρά το γεγονός ότι εκείνη είχε πρόβλημα στον ώμο. Μάλιστα, στον εν λόγω γιατρό την είχαν στείλει άνθρωποι που είχαν σχέση με την εθνική ομάδα πόλο ενώ η κολυμβήτρια Ραμπέα Ιατρίδου αποκάλυψε με ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Facebook, την εμπειρία της με γιατρό που την εξέταζε γυμνή χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ