Οργή στη Ν.Δ. για την αλατιέρα του Πέτσα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με την ιδιότητα του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών με αρμοδιότητα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε ένα απίστευτο κρεσέντο λαϊκισμού, ποιο ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Στέλιος Πέτσας;

Σε ένα εντυπωσιακό τελετουργικό, μπροστά σε κάμερες και φωτογραφικούς φακούς, εν όψει του επικείμενου χιονιά, έσπευσε να μοιράσει… αλάτι στον Δήμο Διονύσου, δηλαδή στον τόπο κατοικίας του! Γεγονός φυσικά που δείχνει ότι ο υπουργός θα κατέβει υποψήφιος με σταυρό στις προσεχείς εκλογές. Άλλωστε, μέχρι σήμερα είναι εξωκοινοβουλευτικός υπουργός, γεγονός που από μόνο του είχε προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Μαζί του ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και δύο αντιπεριφερειάρχες, ο Νίκος Πέππας και ο Βασίλης Κόκκαλης, οι οποίοι παρέδωσαν στον δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη αλάτι για να θωρακίσει τον δήμο του εν όψει της κακοκαιρίας.

Όλη αυτή η κουστωδία μαζί με την προβολή, λογικό είναι να ξεσηκώσει βουλευτές και πολιτευτές της περιοχής, αφού γνωρίζουν ότι εάν κατέβει ο Στέλιος Πέτσας υποψήφιος εκεί, η μία έδρα χάθηκε. Άλλωστε τα ΜΜΕ δεν ξεχνούν ότι εισέπραξαν εκατομμύρια ακριβώς λόγω του Στέλιου Πέτσα με την περιβόητη λίστα.

Κάποια βαριά ονόματα όμως είναι αποφασισμένο να μην πέσουν αμαχητί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ