Ο Νευροπαθολόγος και ερευνητής για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στο Νοσοκομείο Monash της Μελβούρνης Αυστραλίας κ Steven Petratos μιλά στην τηλεόραση του Αχελωου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσκεκλημμένοι στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου μιλούν.

1) Στην Δρ Μαράη Γεωργούση Ιστορικός Τέχνης μεσω ΖΟΟΜ ο Νευροπαθολόγος και ερευνητής για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στο Νοσοκομείο Monash της Μελβούρνης Αυστραλίας κ Steven Petratos ο οποίος μιλάει – Από πότε ασχολείται με την έρευνα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας. – Για το Φάρμακο που θα προάγει την Επαναμυελίνωση των κυτάρων του Νευρικού συστήματος . – Για την συνεργασία του στην Ελλάδα και Παγκοσμίως και άλλα πολλά.

2) Η Κυταρολόγος-Ογκολόγος κ Νότα Κυριακογιάννη Ψαροπούλου μιλάει στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου –Για τα συναισθήματα που νοιώθει όταν τα αποτελέσματα των κυταρολογικών εξετάσεων είναι άσχημα και πώς θα το πεί στον ασθενή και στους συγγενείς. Για την συνεργασία της με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και με τον Διεθνώς ανεγνωρισμένο καθηγητή παιδιατρικής και πολύ σπουδαίο άνθρωπο κ Γεώργιο Χρούσο , για την συνεργασία της με την πτέρυγα της κ Μαριάννας Βαρδινογιάννη και άλλα πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ