Πήγαν περίπατο οι μεταρρυθμίσεις, δεν θα πιστέψετε με ποιον αλγόριθμο γίνεται η συντήρηση του εμβολίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γαλατάς δείχνει το δρόμο και για τα εμβόλια!
Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Τον αλγόριθμο που χρησιμοποιούν οι εταιρίες γάλακτος με ημερομηνία λήξης πέντε ημερών για να κάνουν εφοδιασμό σε σούπερ μάρκετ ζήτησαν και πήραν στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, για να εφοδιάσουν τις αποθήκες και τα εμβολιαστικά κέντρα με εμβόλια! Και τούτο, διότι και τα εμβόλια λήγουν σε πέντε ημέρες! Ιδέα Κυριάκου Πιερρακάκη. Και γνώμη μας είναι ότι καλά έκανε! Μην μας βρει κανένα κακό με κανέναν περίεργο αλγόριθμο, όπως αυτός που οδήγησε στο άνοιγμα των συνόρων και χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο εδώ και τρεις μήνες.

Άλλωστε οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα έχουν συνδεθεί με τις μεγαλύτερες αποτυχίες την τελευταία δεκαετία. Από την εκλογή που μεγάλου μεταρρυθμιστή Γιώργου Παπανδρέου, τις μεταρρυθμίσεις του Παπαδήμου, τον γίγαντα Ευάγγελο Βενιζέλο που μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά οδήγησαν την Ελλάδα στις χειρότερες επιδόσεις σε καιρό ειρήνης.

Άσε που ο συγκεκριμένος αλγόριθμος είναι τζάμπα και δεν θα μας στοιχίσει ένα σκασμό λεφτά για να διαπιστώσουμε κατόπιν εορτής ότι εξελίσσεται κι αυτός σε φιάσκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ