Το τελεσίγραφο του επιχειρηματία και το άνοιγμα της αγοράς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τέλος των ψευδαισθήσεων. Η επιτροπή λοιμωξιολόγων και λοιπών ειδικών που μία φταίει για τα μέτρα, την άλλη φταίει που δεν πήραμε τα μέτρα, φαίνεται ότι δεν έχει και μεγάλη πέραση στις αποφάσεις της κυβέρνησης. Αντίθετα, φαίνεται ότι η επιτροπή των ειδικών λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις πολιτικές αποφάσεις που και αυτές, ακόμα και μέσα στον εφιάλτη της πανδημίας, φαίνεται ότι εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα.

Έτσι εξηγούνται και πολλά ανεξήγητα φαινόμενα στην κυβερνητική πολιτική. Όπως το αιφνίδιο άνοιγμα της αγοράς λιανικής. Που σύμφωνα με την Καθημερινή, οφείλεται σε τελεσίγραφο που έστειλε ισχυρός επιχειρηματίας ο οποίος διατηρεί πασίγνωστη αλυσίδα λιανικής. Ο επιχειρηματίας λοιπόν απείλησε το μέγαρο Μαξίμου ότι εάν δεν ανοίξει άμεσα την αγορά, τότε θα πάρεις τις επιχειρήσεις του και θα πάει στη Βουλγαρία!

Έτσι για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται, την ώρα που εμείς βλέπουμε τους ειδικούς στα κανάλια να προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ