Κατέρρευσαν οι τηλεθεατές με τον Γιάννη Σαραντάκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπαρξιακό πρόβλημα πρέπει να αντιμετώπισαν οι τηλεθεατές στο Open που παρακολουθούσαν σήμερα το πρωί το ρεπορτάζ του Γιάννη Σαραντάκου για το άνοιγμα της αγοράς και τα μέτρα της κυβέρνησης. Αφενός διότι ούτε ο Πέτσας δεν θα τα έλεγε τόσο καλά, όχι ο τωρινός Πέτσας αλλά ο Πέτσας ως κυβερνητικός εκπρόσωπος εννοούμε, αφετέρου γιατί αναρωτιόντουσαν αν όντως υπάρχουν και ζουν στην ίδια χώρα με το Γιάννη Σαραντάκο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτήρισε την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για συγκεκριμένα θέματα οικονομικής πολιτικής, ως στάση ορμώμενη από «μίζερη νοοτροπία». Λες και βγήκε από την μαγική χώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου κανένας δεν εξαρτάται από τον μισθό του, και όλοι δουλεύουν από χόμπι.

Eric walking dead
Ο αστυνόμος Ρικ. Δυστυχώς η μιζέρια στη χώρα του Μητσοτάκη είναι πραγματική και όχι προϊόν σκηνοθετικής μυθοπλασίας.

Μάλλον ο κύριος Σαραντάκος θεωρεί ότι η μιζέρια στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα, είναι σκηνοθετικό αποτέλεσμα και τις ανάγκες των δημοσίων εμφανίσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου στα συσσίτια. Κάτι σαν τα ζόμπι που πλαισιώνουν τον θρυλικό αστυνομικό Ρικ στο Walking Dead, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, αλλά αναβαθμίζουν τον κεντρικό πρωταγωνιστή.
Δυστυχώς, η πραγματικότητα στην Ελλάδα είναι ζοφερή, έστω κι αν είναι δυσδιάκριτη από δημοσιογράφους που διαχρονικά αναπαράγουν τις θέσεις της εξουσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ