Η «αξιοπιστία» των τεστ PCR και των γρήγορων αντιγόνων για τον κορωνοϊό, ως μέσον για την ανακατανομή του πλούτου, την εξαθλίωση και τον πλήρη έλεγχο του κόσμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «αξιοπιστία» των τεστ PCR και των γρήγορων αντιγόνων για τον κορωνοϊό, ως μέσον για την ανακατανομή του πλούτου, την εξαθλίωση και τον πλήρη έλεγχο του κόσμου.

Κάποιοι καταβάλλουν ιδιαίτερες προσπάθειες να αρπάξουν, κυριολεκτικά, τις ζωές μας, με εγκλεισμούς και ειδήσεις για κρούσματα και θανάτους βάσει ψεύτικων στοιχείων, με λουκέτα σε μικρομεσαίους και ταυτόχρονη αλματώδη αύξηση των κερδών των πολυεθνικών, με τις μόνες σωστές ειδήσεις να είναι αυτές των πολυεθνικών ΜΜΕ και όλοι οι άλλοι να κάνουν λάθος (!), σε σημείο μάλιστα να απαγορεύονται αντίθετες απόψεις και να κατεβαίνουν λογαριασμοί (πολλοί χρήστες αναγκάστηκαν να μετακινηθούν στην ανταγωνιστική πλατφόρμα gab – αντίστοιχη του tweeter, ενώ υπήρξε σαμποτάζ στη πλατφόρμα parler, αναμένεται να αποκατασταθεί στο τέλος του μήνα – αντίστοιχη του facebook) – ποιος κυβερνά τελικά; – με την παντελή απουσία από τα μεγάλα ΜΜΕ των ειδήσεων για θανάτους και σοβαρές επιπτώσεις από τα εμβόλια, την επιδεικτική αδιαφορία για χρήση εγκεκριμένων φαρμάκων κατά του ιού παράλληλα με τα «σωστά» εμβόλια για να σωθούν χιλιάδες ζωές, … 

Μέχρι και σε διπλά βιβλία καταγραφής των κρουσμάτων κατέφυγε η δική μας κυβέρνηση μέσω του ΕΟΔΥ, για να ξεγελάει τον κόσμο και να επιβάλλει μέτρα της αρεσκείας της.

Αυτά είναι τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ για την καταγραφή των κρουσμάτων

 

Όπως μας πληροφορεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία» (20/1), το Bloomberg επισημαίνει ότι: «Ο κορονοϊός προκαλεί τη μεγαλύτερη ανισότητα των τελευταίων 50 ετών – Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι από ποτέ». Συμπέρασμα – Δεν χρειάζονται πλέον αναγκαστικά παγκόσμιοι πόλεμοι για γρήγορη ανακατανομή του πλούτου και εξαθλίωση του κόσμου. Αρκούν και οι καλά οργανωμένες ψεύτικες ειδήσεις!!!

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα αυτά φαίνεται να παίζουν και πάλι οι «φιλάνθρωποι» Γερμανοί, για τους οποίους αν είναι να ξεχάσουμε τις εκατόμβες των εκατομμυρίων νεκρών σε δύο ΠΠ και αυτά που ακόμη οφείλουν στην Ελλάδα (πολεμικές αποζημιώσεις – κατοχικό δάνειο), συνεχίζουν να συμβάλλουν στην εξαθλίωση της όποιας οικονομίας μας έχει απομείνει μετά τη δικτατορική επιβολή των μνημονίων, όπου με την αμέριστη βοήθεια των συνεχών υποχωρήσεων της παρούσας κυβέρνησης, ιδιαίτερα του πρωθυπουργού, να μπορέσουν να υφαρπάξουν εθνική κυριαρχία και υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας, μέσω των παντοτινών τους φίλων, των Τούρκων.

Τον Ιανουάριο 2020 ανάμεσα στα πρώτα τεστ PCR που αναπτύχθηκαν για την ανίχνευση του κορωνοϊού SARS-CoV-2 ήταν και το γερμανικό, με αρκετές συμμετοχές επιστημόνων από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βερολίνου Charité – Universitätsmedizin Berlin. Έγγραφα εστάλησαν στον ΠΟΥ για αξιολόγηση και στις 23 Ιαν η εργασία δημοσιεύεται στο Eurosurveillance (Europe’s journal on infectious disease surveillance, epidemiology, prevention and control), μόλις μια μέρα μετά την υποβολή της (πιθανόν το συντομότερο χρονικό διάστημα ιστορικά). Το τεστ γίνεται αποδεκτό και από τον ΠΟΥ για χρήση σε χώρες που δεν έχουν τα μέσα να αναπτύξουν το δικό τους. 

Berlin, 13.01.2020

Diagnostic detection of Wuhan coronavirus 2019 by real-time RT-PCR (version 1)

Η «αξιοπιστία» των τεστ PCR και των γρήγορων αντιγόνων για τον κορωνοϊό, ως μέσον για την ανακατανομή του πλούτου, την εξαθλίωση και τον πλήρη έλεγχο του κόσμου

Berlin, Jan 17th, 2020

Diagnostic detection of 2019-nCoV by real-time RT-PCR (version 2)

 

Wikipedia – COVID-19 testing

wikipedia.org/wiki/COVID-19

23/Jan/2020

Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR

Τον Μάρτιο 2020 – έκπληξη! – o Μπιλ Γκέϊτς χρηματοδοτεί το παραπάνω πανεπιστημιακό νοσοκομείο Charité – Universitätsmedizin Berlin, στο οποίο βρίσκεται και ο αγαπητός στη Γερμανία Ιολόγος Christian Drosten, συμμετέχων στην ομάδα ανάπτυξης του γερμανικού τεστ PCR, σύμβουλος του Υπ. Υγείας, αλλά και της Μέρκελ.

Bill & Melinda Gates Foundation – Drosten’s Charité University Berlin

26 April 2020

Germany’s Covid-19 expert: ‘For many, I’m the evil guy crippling the economy’

May 4, 2020

Christian Drosten, the German “Dr. Corona”, warns of a more deadly 2nd wave

Τον Ιούνιο 2020 δημοσιεύεται ένα άρθρο έντονης κριτικής και αμφισβήτησης του Drosten στα γερμανικά (αγγλικά από μετάφραση google).

June 27, 2020

The golden boy – Is there anything other than humanistic philanthropy hidden behind Mr Drosten’s steamy chatter?

German:
https://www.rubikon.news/artikel/der-goldjunge

Τέλη Αυγούστου 2020 οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης δημοσιεύουν αμφιβολίες για την αξιοπιστία των τεστ PCR και ότι πιθανόν να δίνονται ψεύτικα θετικά αποτελέσματα.

Aug. 29, 2020Updated Sept. 17, 2020

The New York Times

Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be. – The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.

 

Τέλη Σεπτεμβρίου 2020 βρίσκονται 12 θετικά κρούσματα από τα 150 τεστ που έγιναν στο πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου «Μein Shiff» στο Ηράκλειο Κρήτης. Το πλοίο κατευθύνεται προς Πειραιά και ακριβώς την επομένη μέρα, μετά από επανεξέταση, τα 12 κρούσματα ονομάζονται αυτή τη φορά «ψευδώς θετικά».

28/09/2020, 13:54

Κρουαζιερόπλοιο με 12 κρούσματα: Οι επιβάτες δεν κατέβηκαν στο Ηράκλειο

29/09/2020, 18:34

Ανατροπή στο κρουαζιερόπλοιο: «Ψευδώς θετικά» τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού

Τον Νοέμβριο 2020, η αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των «γρήγορων τεστ αντιγόνων» γίνεται ευρέως γνωστή από τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk(δορυφόροι, αυτοκίνητα Tesla, …), ο οποίος σε ένα τουΐτ έγραψε ότι «συμβαίνει κάτι πολύ ψεύτικο, επειδή την ίδια μέρα έκανε τέσσερα τεστ που ήταν τα ίδια, με το ίδιο μηχάνημα και την ίδια νοσοκόμα και τα δύο από αυτά βγήκαν θετικά και τα άλλα δύο αρνητικά.»

Something extremely bogus is going on. Was tested for covid four times today. Two tests came back negative, two came back positive. Same machine, same test, same nurse. Rapid antigen test from BD.”

13 Νοεμβρίου 2020

Τέλη Νοεμβρίου 2020 ένας διεθνής σύνδεσμος 22 επιστημόνων ζήτησε επίσημα από το Eurosurveillance να ανακαλέσει το άρθρο/εργασία των Γερμανών Corman-Drosten κ.ά. για το τεστ PCR που είχε δημοσιευτεί τον Ιαν 2020, ως μη αξιόπιστο, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από 10 σημαντικές ατέλειες, για τις οποίες δημοσίευσαν μελέτη που το αποδεικνύει. Σε σχετική ανάρτησή τους, ενδιαφέρον παρουσιάζουν μερικά σχόλια αναγνωστών που βγάζουν μάτι ότι είναι τρολ του συστήματος. Κυκλοφορούν αναρτήσεις για απατεωνιά των γερμανών σε διάφορες ιστοσελίδες, αλλά πουθενά στις πλέον γνωστές! Στην απάντηση που πήραν οι 22 επιστήμονες από το Eurosurveillance αναφέρεται ότι το αίτημά τους θα εξετασθεί στα τέλη Ιαν 2021, δηλαδή με δύο μήνες καθυστέρηση, ενώ για να εγκριθεί η εργασία Corman-Drosten κ.ά. χρειάστηκε μόλις μια μέρα. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δει κανείς ποια θα είναι η συνέχεια.

November 26, 2020

Retraction request letter to Eurosurveillance editorial board

 

November 27, 2020

Review report Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020

 

November 30, 2020

End of January 2021

 

Για την αναξιοπιστία των τεστ PCR με τα ψεύτικα θετικά κρούσματα που καταγράφουν, έχουν αναρτηθεί κατά διαστήματα αρκετά άρθρα, εξαιρουμένων των ευρέως γνωστών ΜΜΕ που δεν δίνουν καμμία σημασία στο θέμα, παρ’ όλο που ακόμη και ο ΠΟΥ αναγκάστηκε να παραδεχτεί με ανάρτηση στις 14 Δεκ ότι υπάρχει πρόβλημα.

1 Dec, 2020

A global team of experts has found 10 FATAL FLAWS in the main test for Covid and is demanding it’s urgently axed. As they should

December 8, 2020

Evidence emerges that COVID tests are faulty. FDA and CDC admit as much.

 

9 Dec, 2020

Flawed paper behind Covid-19 testing faces being retracted, after scientists expose its ten fatal problems

Dec 12, 2020

Coronavirus Scandal Breaking in Merkel’s Germany

 

14 December 2020

WHO Information Notice for IVD Users – Nucleic acid testing (NAT) technologies that use real-time polymerase chain reaction (RT-PCR) for detection of SARS-CoV-2

Με κατάπληξη όμως διαβάζει κανείς ότι η κορυφαία διαφωνία για τη λάθος χρήση του τεστ PCR προέρχεται από τον ίδιο τον εφευρέτη του τεστ, τον βιοχημικό Kary Mullis, ο οποίος πήρε και βραβείο Νόμπελ το 1993 γι αυτό. Πέθανε από πνευμονία τον Αύγουστο του 2019 σε ηλικία 74 χρονών.

Ο Mullis δεν είναι μόνο αντίθετος με τη χρήση του PCR έτσι όπως γίνεται, αλλά γενικώς και με άλλες πρακτικές του συστήματος. Στην ενότητα του PCR «Questions about PCR», στην τελευταία σελίδα καταλήγει με επίθεση στους καρεκλοκένταυρους επιστήμονες λέγοντας ότι «δεν αρέσουν οι διοικητικές θέσεις στους καλούς επιστήμονες – η επιστήμη γενικώς διευθύνεται από μη-επιστήμονες». – “Good scientists don’t likeadministrative jobs, which leaves us exactly where we are. Science is generally directed by non-scientists.

 

Στον ιστοτόπο του υπάρχουν αναρτημένες δύο συνεντεύξεις, στις οποίες τον ρωτάνε τα πάντα για την ύπαρξη μας – η μία του 2003 (22 σελίδες) εδώ 

 

και η άλλη του 2005 σε βίντεο (22 λεπτά) εδώ

και απομαγνητοφωνημένο κείμενο εδώ

Κατηγορεί τις έρευνες του κατεστημένου επειδή αποσκοπούν στο κέρδος και όχι στο καλό του κόσμου, δεν δέχεται τη λεγόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη, τη τρύπα του όζοντος (κάπου έχει ξεχαστεί στις μέρες μας) και πλαγίως κατονομάζει την εταιρεία Monsanto με τα φυτοφάρμακα (ως γνωστό έχει πουληθεί από χρόνια στη γερμανική Bayer). Συνιστά να ελέγχουμε τις αρχές και τις αυθεντίες γιατί δεν υπάρχουν αληθινές αυθεντίες, όπως και να μην καταπίνουμε αμάσητα όσα μας σερβίρουν. [σσ. 12-13]

 

Σε έρευνες (2003) για το ανοσοποιητικό σύστημα μιλάει για κάποιο είδος ανακάλυψης που την ονομάζει Altermune και συνδέει την όλη κατάσταση με τους ιούς και με τον κίνδυνο της βιοτρομοκρατίας που καραδοκεί (σ.σ. όπως στις μέρες μας με τον ιό). [σσ. 20-21]

 

Για τον καρκίνο λέει ότι είναι μια δύσκολη περίπτωση και δεν είναι όπως μια μεταδοτική ασθένεια, με την έννοια ότι κάθε καρκινικό κύτταρο δεν μοιάζει με κάθε άλλο, ακόμη και μέσα στον ίδιο όγκο. Για το AIDS και τον HIV έχει αντίθετη άποψη από την επικρατούσα των επιστημόνων. Το αγγλικό κείμενο ως έχει: [σσ. 21-22]

 

First I’m going to deal with diseases that we know the exact nature of, where an organism is responsible for it, and the absence of that organism will cure it. That’s most infectious diseases. 

AIDS doesn’t fall into that category. Nor does it affect many people despite the press that it gets. Plus, the AIDS scientists say you can cure HIV if you want to, but you still don’t cure AIDS, because the disease has already done something to you. In terms of an infectious disease it’s kind of an oddball thing. I don’t think most of the research is reliable and I am not willing to spend a lot of effort on it. I’m one of the few outspoken people who say that there’s no good scientific evidence that the diseases that are called AIDS are really caused by the retrovirus called HIV–in spite of its name. I’ve had a lot of trouble from people over that issue, because many are convinced that it does. But my assessment is that it is an unsupported and unsubstantiated belief.

Στην άλλη συνέντευξη (2005), κάποια στιγμή (προς τη μέση) μιλάνε για την Ισπανική γρίπη και τη γρίπη των πτηνών. Κατόπιν για τον HIV και το AIDS, όπου εκεί λέει ότι είναι από τους λίγους που δεν δέχεται την ιδέα ότι υπάρχει κάποιος ρετροϊός που είναι υπεύθυνος με κάποιο τρόπο στις Δυτικές χώρες και κάποιος άλλος στην Αφρική και ισχυρίζεται ότι προξενείται από ένα γένος ρετροϊών από το οποίο ο HIV είναι ένας. Tο πιο ουσιώδες για το τεστ PCR είναι όταν λέει ότι δεν υπάρχουν τεστ για όλο το γένος των ρετροϊών, οπότε δεν κάνεις τεστ για ρετροϊούς: «… There aren’t any nice tests for the whole genus. In other words, you don’t do a test for retrovirus; there are tests that would be useful there but they’re not amplifiable and they’re kind of insensitive, to see the whole genus and I think there’s where the problem lies, is that the people who are working in that area don’t realise that they’re only working on one little piece …»

Για τη χρήση του PCR στην ανίχνευση του HIV λέει ότι είναι λάθος: «… and I was starting to talk about AIDS … because they were using PCR to detect it, the HIV molecule, and I was going to a lot of those meetings and I was thinking these guys are on the wrong track and they’ve got blinders on them in a sense, …»

Αναφέρει έναν άλλο βιοχημικό και καθηγητή – Joe Neilands – ο οποίος κοντολογίς του είχε πει να σταματήσει να λέει όσα έλεγε για να του δώσουν το βραβείο Νόμπελ πριν πεθάνει.

Σε ένα βίντεο (συρραφή από μέρη 2 συνεντεύξεων του Mullis + σύντομη περιγραφή της ζωής του) προκύπτουν τα ακόλουθα: 

Στο 1ο μέρος [0:00-3:35] ο Mullis κάνει κουβέντα για την κακή χρήση του PCR σε σχέση με τον HIV και όλους τους ρετροϊούς, αμφισβητώντας ξεκάθαρα τη χρήση του PCR για τέτοιου είδους μετρήσεις και προς το τέλος, λέει επί λέξει ότι το τεστ PCR δεν σου λέει ότι είσαι άρρωστος και δεν σου λέει ότι αυτό που κατέληξες να έχεις πρόκειται να σε βλάψει ή οτιδήποτε σχετικό … «… it doesn’t tell you that you’re sick and it doesn’t tell you that the thing you ended up with really was going to hurt you or anything like that …»

 

Όλο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο:

Ερωτών: «… PCR to estimate all these so supposedly free viral RNAs that may or may not be there.»

Mullis: «I think misused PCR is not quite – I don’t think you can misuse PCR, no. The results, the interpretation of it. See, if you can say, if they would, if they could find this virus in you, at all, and with PCR if you do it, well, you can find almost anything in anybody. It starts making you believe in the sort of Buddhist notion that everything is contained in everything else. Right, I mean because if you can amplify one single molecule up to something that you can really measure, which PCR can do, then there’s just very few molecules that you don’t have at least one single one of them in your body, OK. So that could be thought of as a misuse of it just to claim that it’s meaningful, but the real misuse of it is that you don’t need to test for HIV, you don’t need to test for the other 10.000 retroviruses that are unnamed also in the subject. See, somebody that’s got HIV generally is going to have almost anything that you can test for, because they have definitely HIV is a fairly rare virus. There’s only one million of us out of 250-300 million people in America that have that virus. So you have to get around either your mother had to have it and pass it to you or you have to really be paying a lot of attention to people that do have it and paying only attention to them and a pretty good chance of getting it that way. It’s hard to get it, but if you have it there’s a good chance you’ve also got a lot of other ones, because you’ve been in the market for you’ve been it’s been possible for you to get a lot of … it’s so … to test for that one and say that has any special meaning is what I think is the problem, not that PCR has been misused. It’s like … It’s not an estimation, no it’s a real, it’s a really quantitative thing. It tells you something about nature and about what’s there, but it allows you to take a very miniscule amount of anything and make it measurable and then talk about it in meetings and stuff like it, it is important. See, that’s not a misused. That’s just sort of misinterpretation ……»

Ερωτών: «…… even after all the … these PCR, this quantitative PCR that if you just get down to a basic virological account, it’s still one in a thousand to one in ten thousand … HIV and one to one in the thousands, one in 500 to one in 1.000 t-cells.»

Mullis: «It is. That there’s very little of what they call HIV and what’s been brought out here by Philpott and …?… The measurement for it is not exact at all. It’s not as good as our measurement for things like apples. An apple is an apple. You know, you can get something that’s kind of like if you’ve got enough things that look kind of like an apple and you stick them all together you might of it as an apple, but an HIV is like that those tests are all based on things that are invisible and they are the results are inferred in a sense. PCR is separate from that. It’s just a process that’s used to make a whole lot of something out of something. That’s why …… it doesn’t tell you that you’re sick and it doesn’t tell you that the thing you ended up with really was going to hurt you or anything like that. That’s what it’s not……»

Ερωτών: «So even if you believe in HIV it can’t tell the difference between virus particles or active live virus. I mean there is a lot of questions involved. Guys thank you very very much …»

Στο 2ο μέρος [3:35–5:40] κοντολογίς ο Mullis ξεφτιλίζει τον Fauci στις ΗΠΑ και άλλους επιστήμονες που κάθονται σε καρέκλες επιτροπών, λέγοντας στα ίσια ότι επιστημονικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ότι εξυπηρετούν προσωπικές ατζέντες, ότι λένε ψέματα όταν μιλάνε στον κόσμο και ότι αρνούνται να βγουν στην τηλεόραση για αντιπαράθεση. 

Στο 3ο και τελευταίο μέρος [5:40-11:08] σύντομη περιγραφή της ζωής του – τελειώνει με τις φράσεις: QUESTION EVERYTHING – THINK FORYOURSELF – TRUTH vs THE AGENDA

Εκτός από τον ΠΟΥ που αναφέρθηκε παραπάνω, άλλες παραδοχές ότι υπάρχει πρόβλημα με τα τεστ PCR, έχουν εκφράσει τόσο ο FDA, όσο και ο Fauci. Παρ’ όλα αυτά, την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν επίσημες αντιδράσεις και οι ειδήσεις τέτοιου τύπου αποκρύπτονται από τα μεγάλα ΜΜΕ. Το ελάχιστο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι κάποιοι παίζουν με τις ζωές μας, αφού τα πάντα βασίζονται σε ψεύτικα θετικά στοιχεία κρουσμάτων. Και όμως δεν κουνιέται φύλλο!!!

Nov 10, 2020 – 11:25

Fauci Admitted The Truth About COVID-19 Tests In July And Has Misled The Public Since

14 December 2020

WHO Information Notice for IVD Users – Nucleic acid testing (NAT) technologies that use real-time polymerase chain reaction (RT-PCR) for detection of SARS-CoV-2

Dec 20, 2020 – 8:12

WHO (Finally) Admits PCR Tests Create False Positives

January 4, 2021

Risk of False Results with the Curative SARS-Cov-2 Test for COVID-19: FDA Safety Communication

Είναι ολοφάνερο ότι το τεράστιο διεθνές σκάνδαλο που προκύπτει, κανένας δεν θέλει να το χρεωθεί έστω στο ελάχιστο και οι προσπάθειες κάλυψης τέτοιων ειδήσεων θα συνεχιστούν, γιατί προφανώς και διεθνώς πολλά πετσοΜΜΕ και πολλοί πετσο–δημοσιογράφοι–εισαγγελείς κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Οι ζωές μας εξαρτώνται άμεσα από την «ορθότητα» ενός τεστ, για το οποίο οργανισμοί όπως ο ΠΟΥ και ο FDAέχουν εκφράσει αμφιβολίες, αλλά και επιστήμονες διεθνούς κύρους έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις. 

Παρ’ όλα αυτά κύριο μέλημα των κυβερνώντων παραμένει η περαιτέρω καταστροφή της οικονομίας, της ψυχικής υγείας, …… καθώς και ο πλήρης έλεγχος του κόσμου μέσω των φημισμένων πιστοποιητικών/διαβατηρίων εμβολιασμού, τα οποία λίγο-πολύ θυμίζουν πρακτικές Κίνας και Βόρειας Κορέας. Δημοκρατία σου λέει μετά …… μία λέξη όμως που και στις δύο αυτές χώρες εμπεριέχεται στις επίσημες ονομασίες τους! Τυχαίο; Δυστυχώς, οι δυτικές χώρες έχουν αρχίσει σταδιακά να μη διαφέρουν μ’ αυτές τις δύο!

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ