Χτύπημα Κουμουτσάκου στον Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έμεινε σιωπηλός ο Γιώργος Κουμουτσάκος απέναντι στην φάπα που έφαγε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εχθές κατά την συνεδρίαση της ολομέλειας στη Βουλή.

Μπορεί ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έκανε πως δεν γνώριζε τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και τις απαξιωτικές δηλώσεις με τις οποίες χαρακτήριζε περίπου ως μειοδοσία την αποσπασματική επέκταση της Αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια. Παρότι τότε, ως αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, εξέφραζε πλήρως τον αρχηγό του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπορεί ο κ. Κουμουτσάκος να ζήτησε το λόγο από τον πρόεδρο της Βουλής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και να μην τον πήρε ποτέ, έδωσε όμως το χτύπημα μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Μιλώντας λοιπόν ο κ. Κουμουτσάκος σχετικά με το θέμα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το Εθνικό Συμβούλιο έγινε στις 19 Απριλίου. Όμως οι ευρωεκλογές έγιναν στις 23 Μαΐου. Τι θα έπρεπε να πούμε, ‘ναι’;»

Στο ζύγι, προφανώς, του εθνικού και του κομματικού συμφέροντος, το δεύτερο ήταν βαρύτερο και, ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη κίνηση καθυστέρησε σχεδόν δύο χρόνια. Αυτή η ίδια κίνηση που σήμερα πανηγυρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία ως «μεγάλωμα» της χώρας μας.

Τώρα, εάν ο κ. Κουμουτσάκος αποκάλυψε αυτή την εθνική μειοδοσία από αφέλεια, ή εάν ήθελε απλώς να δείξει τη δυσαρέσκειά του για την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, ας το ψάξουν στο εσωτερικό της Ν.Δ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ