Το «γουρούνι» της πολιτικής που εκβίαζε ακόμα και μητέρες για τις ανώμαλες ορέξεις του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι μία από τις κορυφαίες αποκαλύψεις για τον βόθρο της πολιτικής που έχουν γίνει ποτέ από εφημερίδα. Και όχι μόνο της πολιτικής, αλλά και της ακαδημαϊκής ζωής. Αυτά που αναφέρονται στην αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία, προκαλούν αηδία.

Κυρίως όμως, δείχνει το πως παρόμοια κτήνη λαμβάνουν μεγάλα αξιώματα και καταστρέφουν την Ελλάδα. Με την ψήφο – δυστυχώς – του ελληνικού λαού.
Και εδώ έρχεται το μεγάλο έγκλημα της διαπλοκής και της χαλκευμένης δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Που επιτρέπει σε αυτά τα καθάρματα να παίρνουν τις τύχες του έθνους στα χέρια τους, ακριβώς επειδή αποκρύπτουν το πραγματικό πρόσωπο τους.

Και βέβαια λόγω των ανώμαλων ορέξεών τους γίνονται έρμαια σε κάθε απατεώνα, κάθε διαπλεκόμενα επιχειρηματία που θέλει να θησαυρίσει εις βάρος του λαού και της πατρίδας. Και μπορεί να το κάνει μόνο με τέτοιου είδους πολιτικούς, που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Γι’αυτό πρέπει να ενθαρρύνουμε κάθε γυναίκα να μιλάει. Κάθε φοιτήτρια, κάθε δημοσιογράφο, κάθε νέα πολιτικό, κάθε μητέρα, προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να εξαφανίζονται από τον δημόσιο βίο. Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης να μην επιτρέπουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να ανέρχονται σε παρόμοια αξιώματα.

Αν διαβάσετε τις περιγραφές της εφημερίδας για την δράση του, θα καταλάβετε σε τι είδους ανθρώπους παραδώσαμε τις τύχες των Ελλήνων.
Μπράβο στην εφημερίδα Δημοκρατία.

0C5C9818 5374 4122 9462 56105E425992

ΔΗΜΟΦΙΛΗ