Για να μην ξεχνάμε πόσο αγαπούσε το 2014 ο Κυριάκος Μητσοτάκης το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όχι και πολύ μακρυά…

Ήταν Σεπτέμβριος του 2014 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης…είχε βαλθεί να ασχοληθεί με τις παροχές στρατιωτικών και υπαλλήλων των Ενόπλων Δυνάμεων, προφανώς για να τις περικόψει, ζητώντας απίστευτα στοιχεία από το ΥΠΕΘΑ…. 

Για να σας θυμίσουμε την ιστορία, διαβάστε το ρεπορτάζ του onalert.gr που ακολουθεί…

Screenshot 2021 01 21 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά να του πουν για τα προνόμια και τις παροχές των στρατιωτικών OnAlert
“Παίζουν” με τα νεύρα στρατιωτικών αλλά και του πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να αναζητά εγγράφως να ενημερωθεί από τα Γενικά Επιτελεία και το ΥΠΕΘΑ γα τις “παροχές” που έχουν οι στρατιωτικοί αλλά και οι πολιτικοί υπάλληλοι των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Ο κ.Μητσοτάκης είχε θέσει το ίδιο αίτημα τον περασμένο Ιούνιο όπως είχε αποκαλύψει το Onalert.gr. Τότε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος εγγράφως απάντησε με επιστολή όχι στον ίδιο αλλά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Στην οποία έγραφε ότι “οι στρατιωτικοί αυτονόητα θα πρέπει να εξαιρεθούν απ΄ αυτή την “καταγραφή προνομίων”, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχουν προνομία και παροχές, αλλά και επειδή η εργασία που παρέχουν έχει πολλές ιδιαιτερότητες σε σχέση με τους εργαζόμενους στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.

Ακόμη και οι άδειες του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες “παροχών και προνομίων” των στρατιωτικών!
Το Onalert αποκάλυψε και έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι οι συζητήσεις και οι συνεννοήσεις του υπουργείου στο οποίο ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι όχι απλά προχωρημένες . Είναι τελειωμένες!

pronomia1 787x1024 1

pronomia2 1024x999 1

Το έγγραφο δίνει οδηγίες στα Γενικά Επιτελεία για το πως πρέπει να δοθούν αναλυτικά τα στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Και όπως θα διαπιστώσετε στην κορυφή της λίστας των… προνομίων έχουν τεθεί και οι άδειες του στρατιωτικού προσωπικού!!!
Στους πίνακες συμπεριλαμβάνονται ακόμη υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα ακόμη και το γάλα (!) που παίρνουν όσοι αποδεδειγμένα έχουν εργασία ανθυγιεινή!…”

Για να μην ξεχνάμε πόσο αγαπούσε το 2014 ο Κυριάκος Μητσοτάκης το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων…

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ