Αποκάλυψη: Με Ελληνική “βοήθεια” ναυπηγήθηκε το Τουρκικό Αεροπλανοφόρο TCG Anadolu

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: «Στοχεύουμε στη βελτίωση των σχέσεων της Τουρκίας με την ΕΕ! … Κατανοούμε ότι η σχέση της ΕΕ με την Τουρκία πρέπει να ενσωματώνει μια διάσταση αλληλεγγύης με την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά προφανώς, δεδομένου ότι είναι στρατηγικός εταίρος, υποψήφιος της ΕΕ και εταίρος μας στο ΝΑΤΟ, πρέπει να οικοδομήσουμε μια θετική ατζέντα », είπε ο Πέδρο Σάντσεθ  την περασμένη Τρίτη (19/1)

Στις 8 Ιανουαρίου, είχε συνάντηση με τον Τσαβούσογλου όπου συζήτησαν «τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ Ισπανίας και Τουρκίας», σύμφωνα με κυβερνητική δήλωση.

Λίγοι όμως ξέρουν, ότι αυτή η αγάπη για την Τουρκία έγκειται στο ότι  ο λόγος που οι ισπανοί δεν δεχόντουσαν να επιβληθούν ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, είναι γιατί οι ισπανικές τράπεζες είναι απολύτως εκτεθειμένες στην Τουρκία, η οποία φέρεται να έχει έκθεση την Ισπανία σε χρέος δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Άρα, η κατάρρευση της λίρας καθιστά το χρέος μη διαχειρίσιμο πράγμα που θα δημιουργήσει τεράστια μαύρη τρύπα στην ήδη μαστιζόμενη ισπανική οικονομία.

…Τουρκικό αεροπλανοφόρο με Ελληνική Βοήθεια

Πριν 10 περίπου χρόνια, τα Ισπανικά Ναυπηγεία χρεοκόπησαν και η Μαδρίτη ζήτησε την βοήθεια και την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ενωσης και φυσικά και την Ελλάδας ώστε να διασώσει τα δημόσια Ναυπηγία. Τότε, η Ελλάδα ήταν σύμμαχος και οι Ισπανοί μας ευχαριστούσαν για την “Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη”. Τώρα όμως που ο Ταγίπ Ερντογάν τους κούνησε τα ευρώ, ξέχασαν και την “Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη”, ξέχασαν και την Ελλάδα και συντάσσονται με τον πειρατή της Ανατολικής Μεσογείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ