Survivor: Νέος παρουσιαστής ο Τουρκος Ατζουν – Τρώνε τον Λιανό από την παρουσίαση με αστείες δικαιολογίες για να το παρουσιάσει ο Τουρκος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην είπαν ότι ο Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τωρα πως θα επιστρέψει για να παρουσιάσει τα live επεισόδια του The Voice καθώς δεν μπόρεσε το κανάλι να βρει κάποιον άλλο.

Εν μέσω lockdown που δεκάδες ηθοποιοί και παρουσιαστες είναι άνεργοι ο Σκαι δηλαδή δεν μπόρεσε να βρει έναν να αντικαταστήσει τον Λιανό στην παρουσίαση και τον φέρνει πίσω από τον Άγιο Δομινικο.

Βέβαια πέρα από την επίσημη εκδοχή υπάρχει και η άλλη που κάνει λόγο για αντιδράσεις του παρουσιαστη στα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στις ψηφοφορίες με τη Σαλαγκούδη που έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στο παιχνίδι και για προσπάθειες του καναλιού να απομακρύνει από εκεί το συντομότερο τον παρουσιαστη που ξέρει πολλές επικινδυνες για την παραγωγή, αληθειες.

Έτσι προσωρινα θα παρουσιάσει το παιχνίδι ο Τουρκος παραγωγός του, ο γνωστός Ατζουν εκτός και αν συμβεί και κάτι απρόοπτο και δεν καταφέρει να επιστρέψει ο Λιανός πίσω και παραμείνει στην Ελλάδα όποτε θα αναλάβει μόνιμα και ο Ατζουν.

Περίεργα πράγματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ