Κεραυνοί Σαμαρά κατά Μητσοτάκη – εθνικά επικίνδυνος ο πρωθυπουργός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απασφάλισε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της Καθημερινής της Κυριακής.

Ο τέως πρωθυπουργός χωρίς περιστροφές χαρακτηρίζεις επικίνδυνη την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο απέναντι στην Τουρκία όσο και απέναντι στα Σκόπια.

Δεν διστάζει να επιτεθεί ευθέως στην απόφαση για τις διερευνητικές επαφές, φωτογραφίζοντας τον πρωθυπουργό ως εθνικά επικίνδυνο με τις επιλογές του. Εκεί όμως που πραγματικά απασφαλίζει ο τέως πρωθυπουργός είναι στο θέμα των Σκοπίων. Όπου χαρακτηρίζει την πολιτική Μητσοτάκη χειρότερη και από την πολιτική του Τσίπρα.

Σαμαράς κατά Μητσοτάκης συνέντευξη καθημερινή
Η αυριανή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην Καθημερινή

Προφανώς η συνέντευξη αυτή η οποία αποτελεί την κορωνίδα μίας σειράς επιθέσεων κατά της κυβέρνησης από την καθημερινή, που όμως μέχρι σήμερα άφηνε τον πρωθυπουργό στο απυρόβλητο, δείχνει ότι θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Έπειτα από αυτή την συνέντευξη, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε θα πρέπει να διαγράψει τον Αντώνη Σαμαρά, ή να ακυρώσει άμεσα τις διερευνητικές με την Τουρκία και την συμφωνία των Πρεσπών.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει καταγράψει μία τεράστια νίκη απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μου φαίνεται ότι οδεύουμε σε ένα νέο 1993, με ελαφρώς διαφορετικά πρόσωπα, ακριβώς τα ίδια όμως επίθετα. Μητσοτάκης, Σαμαράς, Αλαφούζος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ