Συμμορίτες στην Αργυρούπολη επιτέθηκαν σε ανήλικο παιδί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο νοσοκομείο με τραύμα κοντά στην καρωτίδα νοσηλεύεται ανήλικο παιδί το οποίο εχθές το απόγευμα δέχτηκε επίθεση συμμορίας στην πλατεία Βενιζέλου στην Αργυρούπολη.

Στο σημείο μάλιστα βρίσκονταν μητέρες οι οποίες είχαν βγάλει τα παιδιά τους βόλτα και έφριξαν με όσα είδαν. Ενώ η οργή πλέον ξεχειλίζει.

Ή συμμορία που φέρεται να προέρχεται από την Τερψιθέα Γλυφάδας, στην οποία σίγουρα συμμετέχουν και ανήλικοι, επιτέθηκε κατά του παιδιού προκειμένου να του πάρει το κινητό και να το ληστέψει. Το παιδί αντιστάθηκε να αποτέλεσμα η συμμορία να τον ξυλοκοπήσει άγρια και να τον τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο. Ένα από τα τραύματα είναι κοντά στην καρωτίδα.

Με απλά λόγια, κάποια καθάρματα πήγαν να σφάξουν ένα παιδί σε κοινή θέα. Και αυτά τα καθάρματα δεν μπορεί να συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη συμμορία χτύπησε στην περιοχή. Τέτοια γεγονότα έχουν επαναληφθεί μαζί με φθορές σε περιουσίες και αυτοκίνητα. Αλλά και χτυπήματα σε άλλους ανήλικους. Γίνεται δηλαδή κατανοητό ότι όσο αφήνουν τέτοιες συμμορίες ανενόχλητες, αυτές κλιμακώνουν την δράση τους με κίνδυνο για την ζωή ακόμα και παιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ