Έξαλλοι στο Μέγαρο Μαξίμου με την Καθημερινή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν στο μέγαρο Μαξίμου πως τους ξέφυγε ο Σαμαράς και βρήκε πάτημα στην Καθημερινή του Θεμιστοκλή Αλαφούζου για να εξαπολύσει το βάρητα το κατηγορώ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες που είχε το περιβάλλον του πρωθυπουργού ήθελαν τον τέως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ετοιμάζεται το χτύπημα σε ένα από τα έντυπα του ομίλου Μαρινάκη, με τον οποίο διατηρεί πλέον εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό όμως δεν έγινε και κάποιοι στο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Μαρινάκης να κάνει τέτοιο χτύπημα στον πρωθυπουργό. Αφού οι τύχες τους λίγο – πολύ είναι δεμένες.

Η Καθημερινή λοιπόν έπειτα από μία περίοδο συνεχών επιθέσεων στην κυβέρνηση, που όμως μέχρι σήμερα κρατούσαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο απυρόβλητο, έδωσε βήμα στον τέως πρωθυπουργό για να επιτεθεί. Και αυτό έχει εξοργίσει το μέγαρο Μαξίμου. Που ήδη ψάχνει τρόπους αντίδρασης, αφού οι πιέσεις που προσπάθησαν να ασκήσουν συνεργάτες του πρωθυπουργού στην εφημερίδα και προσωπικά στον Αλέξη Παπαχελά, έπεσαν στο κενό.

Στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού πάντως με ιστορική πορεία δίπλα στην οικογένεια Μητσοτάκη, δεν έκρυβε την ανησυχία της, διότι το έργο το είχε ξαναζήσει. Με άλλον Μητσοτάκη, άλλον Αλαφούζο, αλλά τον ίδιο Σαμαρά. Και η εισήγηση της στον πρωθυπουργό είναι καταπέλτης. «Αυτή τη φορά να φύγει μόνος του»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ