Θα καταρρεύσει αν διαγράψει τον Σαμαρά ο Μητσοτάκης: Τι έδειξαν τα τηλέφωνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα πάνω του ο Αντώνης Σαμαράς από την ανταπόκριση που είχε μετά την επίθεση που έκανε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω της Καθημερινής.

Αντί για το τηλέφωνο από το Μαξίμου που περίμενε, δέχτηκε εκατοντάδες τηλέφωνα από στελέχη αλλά και εν ενεργεία βουλευτές που κυριολεκτικά τάχθηκαν στο πλευρό του για οποιαδήποτε μελλοντική κίνηση!

Από το Μαξίμου πάντως τηλέφωνο δεν υπήρξε. Ίσως και στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη μετρούσαν δυνάμεις πριν κάνουν την κίνηση τους. Φαίνεται όμως ότι το μέτρημα δεν τους βγήκε, για την ακρίβεια ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που περίμεναν.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να εμφανίζεται πανίσχυρος στις δημοσκοπήσεις, γεγονός που του έδωσε και την πρωτοκαθεδρία εντός κόμματος αφού ουδείς θα μπορούσε να αμφισβητήσει κάποιον ο οποίος εμφανίζεται να οδηγεί το κόμμα σε διψήφια διαφορά από τον δεύτερο, αλλά φαίνεται ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα δεν έχουν ανταπόκριση στην κοινοβουλευτική πραγματικότητα του κόμματος.

Με απλά λόγια, τα πράγματα για τον Αντώνη Σαμαρά είναι πολύ πιο εύκολα από ότι το 1993 και αντίστοιχα πολύ πιο δύσκολα για τον υιό Μητσοτάκη. Σε τέτοιο βαθμό, που εάν ο Μητσοτάκης τολμήσει να διαγράψει τον Αντώνη Σαμαρά όπως θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει, η κυβέρνηση θα γκρεμιστεί. Τόση βουλευτές τον πήραν τηλέφωνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ