Εκτός ορίων επίθεση της Ντόρας στους Σαμαρικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ντόρα Μπακογιάννη θυμήθηκε το 1993, το οποίο άλλωστε έχει ζήσει από κοντά και ποτέ δεν ξέχασε, και απασφάλισε κατά του Αντώνη Σαμαρά και των λεγομένων «σαμαρικών» βουλευτών.

Καλεσμένη λοιπόν στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη στον τηλεοπτικό σταθμό action 24, ερωτήθηκε για το τι θα κάνουν οι λεγόμενοι σαμαρική βουλευτές όταν έρθει η ώρα να ψηφιστούν οι συμφωνίες με τα Σκόπια. Που να υπενθυμίσουμε, καταληκτική ημερομηνία για την ψήφιση τους είναι ο Μάρτιος.

«Μέχρι τότε θα μας έχουν εμβολιάσει όλους» απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη, αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τους χαρακτηρισμούς «γραφικοί και ακροδεξιοί» για τους βουλευτές που κατέβαιναν για να διαδηλώσουν για την Μακεδονία, πέρασε σε άλλο επίπεδο, και τους παρομοιάζει με λυσσασμένους!

Εκτός εάν η Ντόρα ενδιαφερόταν πραγματικά για την υγεία τους και την παρεξηγήσαμε. Διότι εάν δεν υπήρχε το 1993, θα μπορούσαμε να πούμε πως θέλει όλους τους βουλευτές υγιείς, ώστε να προσέλθουν στην Βουλή και να ψηφίσουν με χαρά τις συμφωνίες με τα Σκόπια, χωρίς να τους εμποδίσει ο κορονοϊός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ