Ο σάτυρος ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός και πως αντέδρασε η εισαγγελέας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεξουαλική παρενόχληση και στον χώρο της Δικαιοσύνης!
Ο ανώτατος εισαγγελικούς λειτουργούς, παρενοχλούσε την νεαρή εισαγγελέα σε αισχρό βαθμό. Με χυδαίες χειρονομίες και θωπείες. Πώς αντέδρασε η εισαγγελέας;

Με… καρφίτσες!

Αυτόν τον τρόπο εφάρμοσε εισαγγελική λειτουργός, γιά να κρατήσει μακριά της ανώτατο εισαγγελέα, ο οποίος αρεσκόταν,  να πλησιάζει… πολύ!

Η υπόθεση είναι γνωστή και συνέβη, πριν χρόνια,  όταν η εισαγγελική λειτουργός υπηρετούσε σε μεγάλο Πρωτοδικείο της περιφέρειας.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος πλέον συνταξιοδοτήθηκε, μέχρι το τέλος του 2019, ήταν μέλος Ανώτατης Αρχής, στην οποία μάλιστα είχε τοποθετηθεί με την κάλυψη της Νέας Δημοκρατίας.

Η εισαγγελέας, η οποία είχε απηυδήσει από τις καθημερινές  επιθέσεις, με χειρονομίες και στριμωξίδι, έβαλε καρφίτσες στα ρούχα της.

Ετσι, όταν ο ανώτερος εισαγγελέας την κάλεσε στο γραφείο του, για το συνηθισμένο τετ α τετ, μολις ξεκίνησε τις χειρονομίες… κατατρυπήθηκε!!!

Η δικαιολογία, που του  έδωσε η εισαγγελέας, ήταν ότι, είχε ξεχάσει να βγάλει τις καρφίτσες, που χρησιμοποιούσε, γιά να συνδέει τις δικογραφίες…

Πάντως το πάθημα, έγινε μάθημα.

Οι μνήμες ξύπνησαν, μετά το σάλο με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και σεξουαλικής βίας.

Γιατί έχει και η Δικαιοσύνη, τα παρατράγουδα της…

Δικογραφίες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ