Σήφης Βαλυράκης: Η σύζυγος του καταγγελει εμπλοκή αλιευτικού σκάφους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Σηφη Βαλυράκη. Συμφωνα με το πορισμα του ιατροδικαστή η αιτία θανάτου του ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στον πνιγμό του αλλά η σύζυγος καταγγελει εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο ατύχημα.

Σήφης Βαλυράκης: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του

Συγκεκριμένα, η γνωστή ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, σημειώνει ότι “οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας”.

Επίσης αναφέρει πως τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα και ζητά να από τον υπουργό: “να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη”.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σύμφωνα με μαρτυρίες, τουλάχιστον δύο επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη βρίσκονταν κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού, ενώ υπάρχουν αναφορές πως υπήρξε παρενόχληση του σκάφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ